Home

АI прогноза за цената на Етериум в началото на май

21.04.2024 16:15 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
АI прогноза за цената на Етериум в началото на май

Наскоро Етериум (ETH) се сблъска със значителна волатилност на фона на променливите пазарни условия, като основният фокус беше върху поддържането на цената му над критичното ниво на подкрепа от $3,000.

Част от тази волатилност се дължи на повишената активност сред китовете, като значителни количества ETH се прехвърлят на борсите. Например, на 20 април данните от Whale Alert показаха прехвърляне на 10,911 ETH, на стойност приблизително $33.52 милиона, към Coinbase. Такива големи движения към големи борси като Coinbase пораждат опасения за устойчива волатилност на цените на Етериум, особено като се има предвид податливостта му на пазарни настроения, особено в сектора на децентрализираните финанси (DeFi).

По последни данни ETH се търгува на цена от $3,150, като през последните 24 часа претърпява ръст от близо 3%. На седмичната графика обаче ETH се понижи с над 4%, което подчертава настоящата волатилност в оценката му.

В перспектива оценката на Етериум остава основен фокус на фона на тази волатилност. Прогнозите от моделите на AI машинните алгоритми на CoinCodex сочат, че на 1 май се очаква Етериум да се търгува на цена от $3,207, което би представлявало скромно увеличение от 1.8%.

От съществено значение е да се отбележи, че през май Етериум ще бъде изправен пред значителни регулаторни последици, особено що се отнася до потенциалното одобрение от Комисията по ценни книжа и фондови борси (SEC) на спот фонд за търговия с Етериум (ETF). Въздействието на такова одобрение върху пазарната динамика на Етериум остава несигурно и ще бъде от решаващо значение да се следи дали то следва модела, установен от подобни ETF за Биткойн (BTC).

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн изпитва висока волатилност, след като Байдън отпадна от президентската надпревара

Джо Байдън, настоящият президент на САЩ, обяви, че няма да се кандидатира за преизбиране през 2024 г.

21.07.2024 21:35 1мин. четене

Worldcoin са изправени пред обвинения в манипулиране на цените и контрол на пазара

Компанията Worldcoin (WLD) е подложена на критики вследствие на обвинения в манипулиране на цените, които породиха опасения относно интегритета на пазарните ѝ дейности.

21.07.2024 15:00 1мин. четене

Solana проби $170, превъзхождайки Биткойн и Етериум

Solana (SOL) отново е във възход, преминавайки прага от $170, надминавайки Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) през изминалата седмица.

21.07.2024 7:30 1мин. четене

Цената на Dogecoin се покачва на фона на повишената активност на китовете

Наскоро Dogecoin рязко повиши стойността си, като привлече вниманието със значителна седмична печалба.

21.07.2024 7:00 1мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.