НАЧАЛО Биткойн

“Не разбирам нищо от Биткойн”, признава Робърт Кийосаки

30.01.2024 9:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
“Не разбирам нищо от Биткойн”, признава Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, инвеститор и известен автор на бестселъра за лични финанси "Богат татко, беден татко", продължава да изразява опасенията си за предстоящ икономически спад и отслабване на щатския долар, подчертавайки важността на включването на Биткойн (BTC) и сребро в инвестиционния портфейл на всеки.

В неотдавнашен разговор, излъчен на 24 януари, Кийосаки, заедно с главния изпълнителен директор на Miles Franklin Precious Metals Investments Анди Шектман и водещия на радио токшоу Чарлз Гойет, обсъдиха ролята на Биткойн и среброто във финансовия пейзаж.

Наблягайки на златото, среброто и Биткойн, Кийосаки, макар да признава ограничени познания за водещия децентрализиран финансов (DeFi) актив, изрази увереност в успеха на Биткойн поради участието на “много умни хора”, които са инвестирали в него и са го подкрепили.

Той заяви:

Винаги казвам “злато, сребро и Биткойн”. Не знам нищо за Биткойн. Знам само, че някои много умни хора са в него, и благодаря на Бога, че купих рано.

За разлика от него, Гойет зае по-предпазлива позиция, предпочитайки да се съобрази с активи, които са демонстрирали стойност, дълготрайност, ликвидност и желателност в продължение на хиляди години.

Шектман обаче предложи по-всеобхватен подход, отхвърляйки идеята за ситуация “или/или“. Той призна, че както златото, така и Биткойн говорят на един и същ език, като подчерта общата им цел – да предизвикат порочната парична система и да вдъхновят по-младото поколение да я осъзнае.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Никога няма да инвестирам в Биткойн ETF след като мога директно да купя BTC – Кевин о’Лиъри

Известен хедж фонд наскоро разкри стратегически ход на фондовия пазар, като придоби дял в GameStop през последното тримесечие, потенциално позиционирайки се като бенефициент от скорошния скок на меме акциите.

17.05.2024 10:00 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн за следващото десетилетие

На фона на възхода на спот Биткойн ETF и неотдавнашното халвинг събитие, заедно със значителни скокове на цените, вниманието върху криптовалутите увеличава.

17.05.2024 6:30 2 мин. четене

Биткойн не е инвестиция, нито валута според президент на Федералния резерв

Президентът на Федералната резервна банка на Минеаполис Нийл Кашкари отново разкритикува Биткойн, заявявайки, че практическата полза от криптовалутата е ограничена.

16.05.2024 19:00 2 мин. четене

Инвестиционната фирма Pine Ridge Advisers са инвестирали в Биткойн ETF за над $200 милиона

Ерик Балчунас от Bloomberg съобщи, че Pine Ridge Advisers, консултантска фирма в областта на инвестициите, наскоро е придобила дял в Биткойн ETF.

16.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.