Home

Криптовалута скочи с 8,000% за три месеца – анализатор прогнозира предстоящ спад

13.01.2024 11:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Криптовалута скочи с 8,000% за три месеца – анализатор прогнозира предстоящ спад

Познатият крипто търговец Altcoin Sherpa очаква значителна пазарна корекция за конкурент на Dogecoin (DOGE), който набира популярност.

Анализаторът сподели, че според него Bonk (BONK) скоро може да претърпи забележителен спад в пазарната си стойност. Той съветва за предпазливост, предполагайки, че излизането, изцяло или частично, около сегашните нива може да бъде разумно. Въпреки това той призна, че има потенциал Bonk да нарасне още повече преди евентуален спад.

Анализирайки предоставената графика, Altcoin Sherpa твърди, че Bonk може да навлезе в търговски диапазон, с долна граница на $0.0000100 и горна граница на $0.0000140.

Премествайки фокуса, Altcoin Sherpa изрази бичи поглед върху решението за мащабиране на Етериум (ETH), Arbitrum (ARB).

Той заяви:

ARB: Какво в тази графика е мечешко? Бих обмислил да вляза от текущите нива надолу до $2 и разглеждам това като благоприятна точка за вход…

Завършвайки анализа, Altcoin Sherpa предположи, че протоколът за смарт договори Avalanche (AVAX) може да тества отново по-ниските нива на корекция на Фибоначи, като евентуално за кратко може да падне под $30:

AVAX: Подозирам, че много от тези проекти ще отскочат до ключови нива на Фибоначи. AVAX вече го направи на ниво $34.13. Все още вярвам, че този индекс ще се търгува малко по-ниско. Постигането на цена под $30 би било силна позиция.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

10 криптовалути, които си заслужава да следите в момента

Santiment, платформа, специализирана в блокчейн разузнаването, наскоро отбеляза значителен ръст на транзакциите с китовете в различни основни криптовалути.

08.10.2024 22:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на Лайткойн (LTC) – приключва ли консолидацията?

От началото на август цената на Лайткойн (LTC) се консолидира в тесен диапазон. Въпреки че за кратко излезе от този диапазон, тя бързо се върна обратно, което предполага спад на бичия импулс.

08.10.2024 21:30 3мин. четене Kosta Gushterov

Ще се покачи ли цената на Fantom (FTM) над $0.80 и какво да следим?

Цената на Fantom (FTM) отбеляза значително покачване през последните 30 дни, като нарасна с 68% и подхрани спекулациите за потенциалното повторно достигане на границата от $1.

08.10.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Santiment отчита нарастващ интерес към 3 криптовалути

Тъй като тази седмица се очакват ключови данни за индекса на потребителските цени (CPI) и индекса на цените на производител (PPI) в САЩ, три криптовалути привличат вниманието на пазара.

08.10.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.