Home

Изненадваща прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

16.12.2023 9:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изненадваща прогноза за цената на Avalanche (AVAX)

Сред неотдавнашния подем на алткойните се откроява Avalanche (AVAX), който привлича значително внимание с впечатляващия си скок от около 200% от началото на 2023 г.

Погледът на пазара сега е насочен към това дали Avalanche притежава потенциал за по-нататъшно възходящо движение. Google Bard, AI платформа, предостави неочаквано оптимистични прозрения относно бъдещата траектория на AVAX.

Google Bard направи оптимистична прогноза за цената на Avalanche през 2024 г. Инструмента отчете различни елементи, включително неотдавнашните положителни развития около AVAX и представянето му в рамките на настоящия пазарен пейзаж. Анализът на Bard прогнозира ценови диапазон от $46 до $58 за AVAX около 1 януари 2024 г.

Макар да предвижда бичи сценарий, при който AVAX може да нарасне до $70, Bard също така призна вероятността от мечи резултат, като е възможно токена да стане свидетел на спад до $30, като се има предвид нестабилността на пазара и конкуренцията.

Непредсказуемата природа на крипто пазара кара инвеститорите да следят с внимание пътуването на AVAX, като го маркират като един от най-обещаващите алткойни в крипто сферата. Тази статия не представлява финансов съвет.

Подемът на Avalanche

Забележителният възход на Avalanche може да се отдаде на благоприятни развития и стратегически съюзи, а именно партньорството с гиганти в индустрията като AWS и BLRD.

Този подем се съгласува с подновения бичи импулс на пазара, видим в пробива на Биткойн (BTC) от нивото на подкрепа и приближаването на Етериум (ETH) към нови годишни върхове

Въпреки че настоящата траектория на AVAX е несъмнено впечатляваща, по-голямата част от печалбите му се материализираха през последните месеци, след период на относителна стагнация през по-голямата част от 2023 г. Историческите данни отразяват, че AVAX се колебае между $9 и $16, като през пролетта се наблюдават бичи настроения, а през есента преобладава по-мечи тренд.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн и Етериум ETF-ите в САЩ продължават с отливите

Пазарът на криптовалути преживя негативна седмица, като този спад се отрази и на базираните в САЩ спот Биткойн и Етериум борсово търгувани фондове (ETF), които достигнаха многомесечни дъна.

07.09.2024 23:00 1мин. четене

Ето какво трябва да следят инвеститорите в Solana (SOL)

Solana (SOL), петата по големина криптовалута по пазарна капитализация, може би се приближава към значителна корекция на цената, според скорошна прогноза на крипто анализаторът Али Мартинез.

07.09.2024 20:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Фондация Dogecoin разкри три важни подобрения на мрежата

Фондацията Dogecoin обяви значителна актуализация на своята пътна карта за развитие, като акцентът е проект “Sakura“ – обновяване на протокола, предназначено да увеличи скоростта и размера на блоковете десет пъти, като същевременно осигури оптимална децентрализация.

07.09.2024 16:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.