Home

Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

08.12.2023 9:00 1мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ето кой алткойн надмина Етериум през 2023 година

През 2023 г. XRP преживя бурно пътуване, изпълнено със забележителни възходи и падения. Ключовият наратив се въртеше около обширния правен спор между Ripple и Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC), който значително повлия на траекторията на монетата.

През цялата година, въпреки регулаторната несигурност и правните битки, XRP забележително повиши стойността си. Този възход подчерта трайната привлекателност на XRP сред инвеститорите.

Неотдавнашен анализ, публикуван на 6 декември от известния крипто технически анализатор “Cryptoes“, хвърли светлина върху превъзходството на XRP в сравнение с Етериум през 2023 г.

Според графиката на XRP е спечелила над 116% през тази година, или $0.33, изпреварвайки ръста на ETH от 91.9%. Крипто борсите, признавайки неотдавнашното представяне на XRP, отбелязаха потенциала му за нов, устойчив възходящ тренд, въпреки че по пазарна капитализация той все още изостава от Етериум.

Освен това дискусиите в общността намекнаха за формирането на бичи модел “Cup and Handle” в рамките на ценовото действие на XRP.

Този модел обикновено сигнализира за бичи настроения, като показва потенциално обръщане на тренда и значителен възходящ пробив в стойността на актива след образуването на дръжката.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance премахва 7 алткойн двойки от платформата си за търговия

Binance, най-голямата крипто борса в света, направи важно съобщение относно изключването от списъка на седем двойки за търговия с алткойни.

26.06.2024 14:50 1мин. четене

Етериум ETF няма да може да привлече толкова инвестиции, колкото Биткойн – Bernstein

Според доклад на компанията за управление на активи Bernstein, спот борсово търгуваните фондове (ETF) за Етериум (ETH) се очаква да привлекат търсене, но вероятно в по-малък мащаб в сравнение с Биткойн ETF.

26.06.2024 14:00 1мин. четене

Меме криптовалутите с впечатляващи 1,834% печалба от началото на годината

Според данни от BitEye меме монетите са регистрирали впечатляваща възвръщаемост от 1,834% от началото на 2024 г., което ги прави най-печелившия сектор. 

26.06.2024 12:00 1мин. четене

99.9% от инвеститорите в меме криптовалути губят пари – Майкъл ван де Поуп

След като направи сериозни промени в алткойн инвестициите си, известният крипто експерт Майкъл ван де Поуп наскоро посочи, че популярността на меме монетите може да намалее, като само няколко стабилни актива могат да се представят добре в дългосрочен план.

26.06.2024 9:30 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.