Home

Топ 4 крипто акции по време на настоящия бум на Биткойн

06.12.2023 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 крипто акции по време на настоящия бум на Биткойн

Биткойн (BTC) наскоро възобнови възходящия си тренд след кратка пауза, като може да достигна нов годишен връх. Преодолявайки във вторник границата от $43,000 за първи път от април 2022 г. насам, възраждането на Биткойн се откроява след предизвикателния период през миналата година.

Пазарът на криптовалути, особено на Биткойн, преживява забележителен подем, с нарастващо очакване около потенциалното одобрение на SEC за Биткойн ETF. Очаква се подобно одобрение да окаже значително въздействие върху крипто пазара, като потенциално го изстреля до безпрецедентни висоти.

Неотдавнашните събития, особено разрешаването на правните въпроси, свързани с Binance, допринесоха за тези засилени спекулации. Неотдавнашното признание на Чанпен Джао, главен изпълнителен директор на Binance, за федерални криминални обвинения възстанови доверието на инвеститорите, като облекчи опасенията за бъдещето на борсата и насърчи стабилността на по-широкия пазар на криптовалути.

В тази статия са представени някои акции, които може да покажат положително развитие при евентуално продължаване на подема в крипто пазара.

NVIDIA Corporation

NVIDIA е значителен играч в полупроводниковата индустрия и процъфтява особено през 2023 г. Като водещ разработчик на графични процесори (GPU), акциите на NVDA са склонни да се отличават по време на проспериращите фази на крипто пазара поради ключовата роля, която графичните процесори играят в центровете за данни, изкуствения интелект и добива на криптовалути.

NVIDIA очаква темп на растеж на приходите от 264.4% за текущата година, като през последните 60 дни консенсусната оценка на Zacks за приходите от текущата година се е подобрила с 13.3%. Понастоящем акциите на компанията са с ранг “покупка“.

Coinbase Global, Inc.

Coinbase предоставя финансова инфраструктура и технологии в подкрепа на глобалната икономика на криптовалутите. Платформата предлага първична финансова сметка за потребителите на криптовалути, пазар за институционални транзакции с криптоактиви и технология за разработчиците за сигурно изграждане на крипто базирани приложения.

Очакваният темп на растеж на приходите на Coinbase Global през текущата година е 91.7%, като през последните 60 дни оценката на Zacks Consensus Estimate за приходите за текущата година се е подобрила с 45.6%. Понастоящем компанията има оценка на “покупка” от Zacks.

Block Inc.

Block управлява онлайн платформа за дигитални и мобилни плащания, включително Square и Cash App. Потребителите на Cash App могат да извършват транзакции в Биткойн, а децентрализираната платформа на SQ позволява на разработчиците да създават децентрализирани финансови приложения за програмируеми блокчейни. SQ е и сред най-големите инвеститори в Биткойн.

С очакван темп на нарастване на приходите от 90% за текущата година и подобрение от 17.3% на консенсусната оценка на Zacks за приходите за текущата година през последните 60 дни, Block Inc. в момента също има ранк на “покупка” от Zacks.

PayPal Holdings, Inc.

PayPal предлага услуги за дигитални портфейли, които позволяват на потребителите да купуват, прехвърлят и продават различни криптовалути. Чрез платформата потребителите могат да използват криптовалути за онлайн покупки. Освен това платформата Venmo на PayPal поддържа транзакции с криптовалути.

Очакваният темп на растеж на приходите на PayPal Holdings през текущата година е 20.6%, като през последните 60 дни консенсусната оценка на Zacks за приходите от текущата година се е подобрила с 0.6%.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Г-7 се насочва към регулиране на AI сектора – какво следва?

Регулаторите на Г-7 обявиха планове за строги мерки за осигуряване на конкурентни практики в сектора на изкуствения интелект.

07.10.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Bitget разкри какво може да причинило срива на техния токен

На 7 октомври родният BGB токен на Bitget преживя сериозен срив, като за броени минути падна от $1.14 до малко над $0.53, след което частично се възстанови до $1.

07.10.2024 16:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Паническите покупки на китайски акции се отразяват на най-търгувания крипто токен

В неотдавнашен доклад се подчертава, че някои китайски инвеститори се отказват от криптовалутите, и се връщат обратно към растящия фондов пазар на страната, стимулиран от мерките на централната банка за насърчаване на икономиката.

07.10.2024 14:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Най-важните икономически събития в САЩ, които може да повлияят на крипто пазара тази седмица

Пазарът на криптовалути, особено на Биткойн, често реагира на ключови икономически събития в САЩ, тъй като търговците коригират стратегиите си в отговор на макроданните.

07.10.2024 12:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.