Home

Идва времето на алткойните – последен шанс за купуване на дъното?

28.11.2023 16:50 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Идва времето на алткойните – последен шанс за купуване на дъното?

Дискусиите относно потенциалния алткойн сезон продължават в крипто общността въпреки скорошния спад на пазара.

Повечето анализатори са съгласни, че все още не е дошло времето за алткойн сезона, което навежда на въпроса: Това ли е последната възможност да се капитализира от спада на пазара?

До скоро криптовалутите преминаха през редица спадове, което създава потенциален прозорец за инвеститорите да обмислят натрупване преди очаквания сезон на алткойните.

Трябва да се отбележи, че анализаторите насочиха вниманието си обратно към алткойните, след като скорошен скок увеличи общата пазарна капитализация до $1.5 трилиона, отбелязвайки 18-месечен връх.

Опитният крипто търговец Джейкъб Кенфийлд обаче отбеляза, че докато повечето алткойни бележат спадове спрямо Биткойн, стойността им в щатски долари значително се е повишила.

Според Кенфийлд критичен сигнал за началото на истински алткойн сезон е низходяща промяна в структурата на доминиращия пазар на Биткойн.

Доминацията на Биткойн в момента възлиза на 52.96%, след като намаля този месец с бума на алткойните. Въпреки това, потенциалът за предстоящ алткойн сезон остава, когато се изследва общата пазарна капитализация, с изключение на Биткойн.

По-рано този месец докладите показаха, че пазарите на алтернативните криптовалути са на ръба да излязат от фазата си на натрупване.

Анализаторът “Muro” предположи, че може да видим още корекции, особено при Етериум. Въпреки последните солидни печалби, алткойните в момента срещат съпротива в краткосрочен план. Въпреки това, според анализаторът, близостта до нивата на подкрепа намекват за предстоящ бичи пробив след коригираща фаза.

Пазарните движения днес отразяват продължаваща низходяща тенденция от върховете през уикенда, като общата пазарна капитализация претърпява лек спад от 1% до $1.45 трилиона, като същевременно запазва странично движение за ноември.

Повечето алткойни с висока капитализация, включително Solana (SOL), Cardano (ADA), Dogecoin (DOGE) и Tron (TRX), регистрираха спадове, вариращи от 3-5%, но към момента на писане на статията тези загуби бяха заличени и целия пазар отново е на зелено.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Стейкингът на Етериум може да се окаже по-доходоносен от американските облигации

Очаква се възвръщаемостта от стейкинга на ETH да надмине лихвените проценти в САЩ през следващата година, което може да повиши стойността му, тъй като инвеститорите търсят по-добра доходност.

30.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.