Home

Джим Креймър оптимистично настроен за Биткойн – лоша новина за пазара?

27.11.2023 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Джим Креймър оптимистично настроен за Биткойн – лоша новина за пазара?

Джим Креймър, водещ на предаването "Mad Money" по CNBC, направи забележителна промяна в гледната си точка спрямо Биткойн (BTC), тъй като криптовалутата наскоро достигна 18-месечен връх.

Тази промяна идва, след като през изминалата година Креймър съветваше да не се купува Биткойн, което накара пазарните наблюдатели да се замислят за последиците от новооткрития му оптимизъм.

Креймър, известен с променливите си възгледи по финансови въпроси, преди това смяташе, че потенциалът за печалба в сектора на Биткойн е изчерпан. Сега обаче той призна, че по-ранната му преценка е била преждевременна:

Винаги съм бил на мнение, че ако вярвате в Биткойн, тогава инвестирайте в него. Първоначално смятах, че печалбите са достигнали своя връх, но бях прибързал.

Подновяването на подкрепата му съвпада с неотдавнашния подем на Биткойн, който за първи път от 18 месеца насам премина границата от $38,000, придружен от 10% увеличение през миналия месец. Етериум също отбеляза скок от 17%, достигайки най-високата си точка в същия период от време.

Непредсказуемата позиция на Креймър в света на финансите доведе до очудване и дори до шеговити предложения от страна на инвеститорите. Някои от тях с чувство за хумор предлагат създаването на “инверсни ETF-и на Креймър“, които да противоречат на съветите му.

В крипто общността обаче има спекулации, че новопридобитата увереност на Креймър може да означава потенциален спад, който евентуално да анулира последните печалби.

Въпреки предложенията за продажба на Биткойн след одобрението на Креймър, няколко крипто експерти, като ветерана в търговията Тоун Вайс, са на друго мнение.

Вайс не вижда непосредствена съпротива в цената на Биткойн, въпреки че бележи потенциална съпротива около $48,000 до $49,000 въз основа на нивата на Фибоначи, малко под значителната граница от $50,000. Той също така предполага, че предишните нива на съпротива при $41,000 до $42,000 може да бъдат надхвърлени.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Познат анализатор разкри какво ще предизвика следващия бичи цикъл

Популярен количествен анализатор, познат като “PlanB” предполага, че големите крипто инвеститори, или китовете, понастоящем се въздържат от предприемане на значителни ходове, тъй като очакват резултата от ключово предстоящо събитие.

06.10.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Застрашен ли е Биткойн (BTC) от спад при сегашната цена?

Инерцията на цената на Биткойн се забави този уикенд, след възстановяването ѝ в петък, 4 октомври.

06.10.2024 15:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Нова актуализация на Bitcoin core подобрява сигурността – всичко, което трябва да знаете

Почти шест месеца след пускането на Bitcoin Core 27.0 екипът за разработване на Биткойн пусна нова версия – Bitcoin Core 28.0.

06.10.2024 13:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Институционалният интерес на Биткойн продължава да нараства

Институционалното търсене на Биткойн се увеличава, като американските спот BTC ETF-и вече притежават 4.6% от общото предлагане на стойност приблизително $58 милиарда.

06.10.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.