Home

Евтини криптовалути, които да наблюдаваме следващата седмица

26.11.2023 10:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Евтини криптовалути, които да наблюдаваме следващата седмица

Сферата на криптовалутите предлага изобилие от възможности, като често изтъква големи активи като Биткойн (BTC) и Етериум (ETH). И все пак, в рамките на този пейзаж, една група от подценени скъпоценни камъни се търгува под прага от $5.

Тези по-малко признати алткойни притежават значителен потенциал за растеж, но вървят ръка за ръка с по-високи рискове. За инвеститорите, които са готови да толерират повишените нива на риск, разпределянето на 10% до 20% от инвестиционния им портфейл към тези алткойни представлява примамлива възможност за диверсификация и позициониране за потенциални печалби при предстоящия пазарен скок.

Arbitrum (ARB)

Arbitrum предизвика огромен ентусиазъм в криптовалутната общност при стартирането си през 2023 г., предлагайки щедър airdrop от до 12,000 токена. Въпреки обещаващия си старт, ARB се покачи до ATH от $11.8 през март 2023 г., като впоследствие преживя мечи тренд и в момента се търгува за $1.07.

Привлекателността на проекта се крие в позицията му на водещо решение от втори слой, целящо да подобри мащабируемостта и рентабилността на Етериум. Макар че първоначално получи привличане и подкрепа от големите борси, възникнаха разногласия, когато разработчиците предложиха да се използва значителна част от средствата на проекта, отчуждавайки общността, като не взеха под внимание нейното несъгласие.

Това решение доведе до разделение, което се отрази на авторитета на Arbitrum в общността. Въпреки бързия и удобен за ползване блокчейн, инвестицията в Arbitrum сега се възприема като високорискова поради спорното гласуване и възприетото незачитане на гласа на общността.

Near Protocol (NEAR)

Near Protocol работи като публичен Proof-of-Stake (PoS) блокчейн, насочен към по-широк достъп до DeFi със своите ниски такси и бързи транзакции. Конкурирайки се заедно със Solana (SOL), Cardano (ADA) и по-новите итерации на Етериум (ETH), NEAR наскоро надхвърли съпротивата при $1.70, което показва потенциална промяна на краткосрочната тенденция.

Макар да поддържа нива над пробива при $1.72, липсата на силно възходящо движение подсказва за постоянни мечи опити за изтегляне на цените надолу. Пробив може да доведе до спад на цените до $1.60, задействане на стоп-загуби и потенциално понижение до $1.45 и $1.28. Въпреки това, изтласкване над $1.95 би могло да насочи двойката към $2.10.

Theta Network (THETA)

Theta Network понастоящем намира подкрепа около 20-дневната експоненциална пълзяща средна (EMA) на ниво $0.88 след неотдавнашната корекция, отразяваща положителни настроения. Тази подкрепа предполага устойчивост на пазара, като инвеститорите разглеждат спадовете като благоприятни точки за вход. Отскокът от 20-дневната ЕМА може да срещне съпротива на ниво $1, с потенциален напредък към $1.05, $1.20 и евентуално $1.33, ако бъде надхвърлена.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Растежът на пазара на алткойни сигнализира за потенциална промяна в крипто сектора

Алткойн пазарът набира скорост, като неотдавнашното увеличение на пазарната капитализация с малко над 5.5% подсказва за началото на алткойн сезона.

21.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Председателят на Ripple премести 20 милиона XRP – за какво се подготвя?

Председателят на Ripple Крис Ларсен е прехвърлил 20 милиона XRP от 50-те милиона токена, които прехвърли наскоро.

21.09.2024 16:35 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира скорошен пробив за меме монета и алткойн от топ 20

Известен анализатор и търговец на криптовалути изрази оптимизъм по отношение на меме монета с ниска капитализация и друг алткойн

21.09.2024 14:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Ръководител от PayPal сподели, коя е по-добрата опция в сравнение с Етериум

Жозе Фернандес да Понте, ръководител на звеното за блокчейн, крипто и дигитални валути на PayPal, обяви, че решението за пускане на стабилната валута PYUSD в блокчейна на Solana е продиктувано от ограниченията, установени в мрежата на Етериум.

21.09.2024 8:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.