Home

Предстои ключов момент за пазара на алткойни според крипто анализатор

25.11.2023 8:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои ключов момент за пазара на алткойни според крипто анализатор

Влиятелен анализатор на криптовалути разгледа сферата на алткойните, като се фокусира по-специално върху блокчейна за оперативна съвместимост Polkadot (DOT).

Крипто търговец, познат като “Rekt Capital” посочи, че общият пазар на алткойни изглежда се приближава до ниво на пазарна капитализация, наблюдавано за последен път около август 2022 г. В случая с Polkadot, Rekt Capital подчерта, че в момента платформата преминава през своеобразен ретест:

Понастоящем Polkadot извършва ретест на върха на своята всеобхватна пазарна структура в опит да потвърди пробива.

Търговецът допълнително проучи тази динамика в своя неотдавнашен алткойн бюлетин, като предположи, че при DOT е започнал процес на преодоляване на низходящия тренд:

Polkadot е в средата на пробива на съпротивата си на падащия клин. Месечно затваряне по този начин би отбелязало обещаващо начало за потвърждаване на пробива, особено като се има предвид, че има окуражаващи технически индикатори за успешно преминаване на ретеста на DOT на седмичния таймфрейм на върха на този клин.

Подчертавайки важността на това DOT да постигне месечно затваряне над падащия клин за бича перспектива, Rekt Capital спомена:

От съществено значение е да се вземе предвид, че този текущ седмичен ретест е от решаващо значение за DOT да затвърди месечното затваряне над върха на модела. Вследствие на месечното затваряне извън модела, DOT може все още да преживее потапяне в същия диапазон през декември. Това потапяне обаче ще представлява месечен ретест, служещ като последна стъпка за потвърждаване на пробива.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Ето коя криптовалута е по-добра от Solana според основателя на Cardano

Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, за пореден път критикува Solana.

06.10.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Процентът на горене на Shiba Inu (SHIB) се понижава

Системата за проследяване на Shibburn, която наблюдава дейностите по изгаряне на SHIB, отчита спад в степента на горене на Shiba Inu както на дневна, така и на седмична база.

06.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ето защо Solana може да засенчи Етериум според Sygnum Bank

Неотдавнашен доклад на банката за дигитални активи Sygnum предполага, че една възходяща тенденция може да даде на Solana (SOL) предимство пред Етериум (ETH) в конкурентното пространство на смарт договорите.

06.10.2024 7:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 5 алткойна с дългосрочен потенциал за развитие

Алткойни като Cardano и Polkadot предлагат значителен потенциал за дългосрочен растеж, предоставяйки на инвеститорите възможности отвъд главните криптовалути.

05.10.2024 21:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.