Home

Алткойн скочи с 150% за седмица – ще продължи ли нагоре?

19.11.2023 12:00 1мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Алткойн скочи с 150% за седмица – ще продължи ли нагоре?

Добре познат анализатор и трейдър, известен като Credible Crypto, наскоро сподели прозрения за обещаващия потенциал на някои криптовалути.

Изтъквайки Kaspa (KAS), дигитален актив, базиран на алгоритъма за доказателство за работа (PoW), който понастоящем е позициониран на 30-то място по пазарна капитализация и се търгува на цена от $0.122, Credible Crypto предположи, че въпреки неотдавнашния скок от около 50%, остава достатъчно място за по-нататъшно възходящо развитие.

Анализаторът уверено заяви, че Kaspa може да пробие в топ 20 на монетите по пазарна капитализация, демонстрирайки силна вяра в траекторията на растежа ѝ.

Освен това, фокусирайки вниманието си върху Celestia (TIA), блокчейн мрежа, предназначена да позволи създаването на децентрализирани мрежи на минимална цена, Credible Crypto изрази оптимизъм за нейното бъдеще.

Предвиждайки над 60% увеличение на стойността на TIA от сегашното ѝ ниво, анализаторът отбеляза стратегическо придобиване при сегашната ценова точка, като се насочи към цел над $10.

Въпреки това Credible Crypto спомена и за потенциално преразглеждане на стратегията за търговия, ако цената на TIA спадне до около $5.88.

Анализаторът подчерта, че е важно да се избегне връщане към по-ниски ценови равнища, за да се поддържа възходяща тенденция.

Към момента на последната актуализация TIA се търгува на цена от $6.12, демонстрирайки впечатляващ скок от приблизително 150% в рамките на една седмица, което отразява потенциалната инерция в стойността на криптовалутата.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Стейкингът на Етериум може да се окаже по-доходоносен от американските облигации

Очаква се възвръщаемостта от стейкинга на ETH да надмине лихвените проценти в САЩ през следващата година, което може да повиши стойността му, тъй като инвеститорите търсят по-добра доходност.

30.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.