Home

Биткойн: Над 700,000 адреса създадени за един ден

08.11.2023 7:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Над 700,000 адреса създадени за един ден

Крипто трейдърът Али Мартинес подчерта няколко положителни индикатора, които предполагат бичи импулс за Биткойн (BTC). 

В неделя бяха генерирани над 700,000 нови BTC адреса – значителен етап, който показва стабилен растеж на мрежата и се счита за надежден показател за движението на цените.

Освен това Мартинес посочи, че текущата цена на Биткойн е надхвърлила средната цена на придобиване на монети, държани повече от шест месеца – показател, който се следи отблизо от дългосрочните притежатели на BTC. В исторически план този сигнал на веригата е предшествал основните бичи тенденции в цената на Биткойн.

Според Мартинес, ако Биткойн остане над прага от $34,150, притежателите, които преди това са били на загуба, сега може да се окажат в печеливша позиция, което потенциално показва промяна към бичи пазарни нагласи.

Забележително е, че последните три пъти, когато BTC надхвърли този праг, това доведе до значителни бичи движения от съответно 4,778%, 99% и 787%.

И накрая, Мартинес отбеляза значителен приток на капитали към пазара на криптовалути, което сигнализира за силно доверие на инвеститорите. През последните 30 дни са регистрирани положителни капиталови потоци в размер на близо $10.97 милиарда, което бележи най-високото ниво през 2023 г.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Краткосрочните притежатели на Биткойн демонстрират признаци на слабост

Андре Драгош от Bitwise обърна внимание на тревожна тенденция в спот борсите за Биткойн, отчитайки спад в нетните обеми на покупките през последните три дни.

05.10.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Кой е най-големият фактор за траекторията на цената на Биткойн?

От март насам цената на Биткойн отбеляза значителни корекции, които се дължат главно на значителни разпродажби от страна на китовете, както и на отключването на токени, което увеличи предлагането на алткойните.

05.10.2024 9:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Добра възможност за покупка ли е скорошният спад на Биткойн?

BTC и целият крипто пазар отбелязаха значителен спад, откакто се появиха новините за бомбардировката на Иран над Израел.

05.10.2024 8:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн има потенциал да достигне над $5 трилиона според директор на BlackRock

Джей Джейкъбс, ръководител на отдел “Тематични и активни ETF-и“ в BlackRock, смята, че все още има огромна възможност за растеж на водещата криптовалута, прогнозирайки, че пазарът може да се разшири до около $5.4 трилиона в бъдеще.

05.10.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.