Home

Топ 3 акции за покупка до края на годината

07.11.2023 20:20 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 акции за покупка до края на годината

Не е тайна, че повечето инвеститори се фокусират върху акции, които предлагат обещаваща възможност за печалба.

Някои компании се открояват като особено обещаващи инвестиции, при условие че бъдат придобити преди цените им да се покачат.

По време на зимните празници се наблюдава забележителен скок в търсенето на видеоигри и конзоли, което прави акциите на известни компании в този сектор потенциално печеливши преди Коледа 2023 г.

Една такава компания е Nintendo, известна с исторически високите си празнични продажби. Например, през празничното тримесечие на 2021 г. Nintendo продаде над 10 милиона конзоли Switch. Освен това компанията често представя нови продукти или версии през този период. Понастоящем акциите на компанията се търгуват на цена от $10.67 в предборсовата търговия, отбелязвайки увеличение от 1.79% за един ден. Освен това тя отбеляза 5.47% ръст през последната седмица и 4.45% ръст през предходния месец, според информацията

Sony е друга привлекателна опция поради огромния успех на конзолата PlayStation 5, увеличените приходи от стрийминг и диверсификацията в различни индустрии. Очакват се силни празнични продажби. Текущата цена на акциите на Sony е $87.25, което отразява 0.99% увеличение през последните 24 часа, 8.02% ръст през последните седем дни и 5.76% ръст на месечната графика, според TradingView.

Microsoft също демонстрира история на силни резултати през четвъртото тримесечие, дължащи се на повишеното търсене на продукти като популярния Xbox, както и на услуги по време на сезона на празничното пазаруване. Текущата търговска цена на акциите на компанията е $355.58, което показва 0.79% увеличение за деня, 5.82% седмично увеличение и 10.56% увеличение през последния месец, според последните данни към 6 ноември.

В заключение, историческите резултати показват, че Nintendo, Sony и Microsoft могат да бъдат обещаващи инвестиции преди Коледа. Въпреки това е изключително важно да се помни, че миналите резултати не са показателни за бъдещите резултати. Препоръчително е да се оценяват рисковете и да се провеждат задълбочени проучвания, преди да се правят каквито и да било покупки.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Кредиторите на FTX от еврозоната са готови за получаване на дължимите суми

Кредиторите на FTX в еврозоната ще получат плащания в евро въз основа на цените при затваряне на пазара през 2022 г., плюс такси за обработка в размер до 30%.

05.10.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Главният изпълнителен директор на Solana критикува на администрацията на Байдън

Анатолий Яковенко, главен изпълнителен директор и съосновател на „Solana“, открито отправи критики към администрацията на Байдън, особено по отношение на неуспеха ѝ да насърчи създаването на работни места.

05.10.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Президентът на Америка коментира случващото се между Израел и Иран

Израелският министър-председател Бенямин Нетаняху предупреди, че Иран ще „плати висока цена“ за нападението от вторник, при което бяха изстреляни най-малко 180 балистични ракети, насочени към Израел.

04.10.2024 22:00 2мин. четене Kosta Gushterov

БРИКС: 30 държави потвърдиха участието си на срещата през октомври

Заместник-министърът на външните работи на Русия Сергей Рябков проведе в четвъртък брифинг във връзка с предстоящата среща на върха на БРИКС в Русия този месец.

04.10.2024 21:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.