Home

Топ анализатор сподели прогнозите си за Solana, Chainlink и Arbitrum – какво да очакваме

31.10.2023 8:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ анализатор сподели прогнозите си за Solana, Chainlink и Arbitrum – какво да очакваме

Добре познат анализатор и търговец сподели прогнозите си за потенциалните бъдещи траектории на три алтернативни криптовалути.

Майкъл ван де Поуп, изтъкната фигура в крипто пространството, изрази оптимизъм относно Solana (SOL), заявявайки, че в момента монетата преживява стабилна възходяща тенденция, която може да тласне алткойна към близо $40.

Ван де Поуп отбеляза:

Силата е очевидна, а възходящата траектория е стабилна. Няма да е изненадващо, ако видим да достигне между $36 и$ 39. Ако пазарите претърпят по-съществена корекция, бих бил склонен да обмисля придобиването на някои SOL в диапазона $26-$28.

Преминавайки към децентрализираната оракулска мрежа Chainlink (LINK), Ван де Поуп отбеляза, че тя най-накрая показва забележителни резултати след няколко месеца на консолидация:

Монетата се освободи от многомесечния си диапазон и продължава да демонстрира сила. Не бих се учудил, ако се покачи към диапазона от $12.50 до $13.00. В случай на по-значителна корекция, придобиването на цена от $9.60 до $10.00 преди възобновяване на възходящия тренд може да бъде разумен ход.

Друг алткойн, който предизвика интереса на търговецът, е решението за мащабиране от втори слой Arbitrum (ARB). Ван де Поуп очаква по-нататъшен възходящ импулс за ARB, макар и със скромна корекция на хоризонта:

Предвиждам бичо продължение. В идеалния случай би било препоръчително да се влезе в района на $0.85 до $0.88, преди да се премине към $1.11. Едно подновено предизвикателство към съпротивата при $0.98 вероятно ще завърши с пробив нагоре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум: Трейдърите се подготвят за повишена волатилност преди изборите в САЩ

Според крипто анализатор очакванията за засилени ценови колебания при Етериум в сравнение с Биткойн нарастват сред търговците, особено с наближаването на ключови макроикономически събития.

04.10.2024 17:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор предупреди, че Биткойн и Етериум могат да претърпят сериозни спадове

Познат търговец на криптовалути, известен с псевдонима “Capo”, сподели своята меча позиция по отношение на Биткойн (BTC) и Етериум (ETH), тъй като пазарът преживя спад.

04.10.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Пазарната доминация на Биткойн се покачва до тригодишен връх – какво се случва с алткойните?

Доминиращата позиция на BTC на пазара на криптовалути нарасна до най-високото си ниво от близо три години, отразявайки тенденция, обусловена от отслабването на алткойните на фона на геополитическото напрежение и засилването на щатския долар.

04.10.2024 14:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Китовете на Shiba Inu акумулират на фона на пазарната корекция, очаквайки рали

В момента Shiba Inu преминава през меча корекция, но последните данни от веригата подсказват за потенциално възстановяване на хоризонта.

04.10.2024 13:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.