Home

Виталик Бутерин мести милиони в Етериум – накъде отиват средствата?

18.10.2023 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Виталик Бутерин мести милиони в Етериум – накъде отиват средствата?

Значителните финансови транзакции не са рядкост в света на криптовалутите. Въпреки това, когато известни фигури в индустрията участват в значителни трансфери, това обикновено привлича вниманието.

Например Виталик Бутерин, един от създателите на мрежата Етериум, наскоро извърши трансфер на около $14.9 милиона в USD Coin (USDC) към борсата за криптовалути Gemini.

Както съобщиха блокчейн следователите от PeckShield, портфейлът на Бутерин, регистриран под името “vitalik.eth“, е прехвърлил $14.93 милиона към Gemini на 16 октомври. Тази сума първоначално е била получена от Бутерин от Kanro, благотворителна организация, свързана с него, на 14 октомври.

Изглежда, че напоследък Бутерин активно участва в прехвърлянето на големи суми пари. Само три дни преди това той е депозирал 500,000 USDC в сметка в Coinbase.

Появиха се различни спекулации относно неотдавнашните финансови дейности на Бутерин. В отговор на нарастващите опасения в крипто общността съоснователят на Етериум се обърна към слуховете. Той категорично отрече всякакви предположения, че лично се е разпореждал с ETH, и обясни:

Ако попаднете на статия, в която се казва “Виталик изпраща XXX ETH на борсата”, това не е моя продажба, а по-скоро принос към благотворителна организация, организация с нестопанска цел или друг проект. Получателят продава, защото трябва да покрие разходите си. Не съм продавал ETH за лична изгода от 2018 г. насам.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Grayscale стартира нов тръст, за да предостави експозиция към Aave

Aave е платформа за децентрализирано финансиране (DeFi), която дава възможност на потребителите да заемат и дават назаем криптовалути чрез смарт договори, като елиминира необходимостта от посредници.

03.10.2024 22:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Комитет на CFTC подкрепя дигиталните активи като обезпечение

Подкомитет на Комисията за търговия със стокови фючърси (CFTC) одобри насоки за употреба на токенизирани акции от фондове на паричния пазар като обезпечение в традиционното финансиране.

03.10.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Администрацията на Байдън сключи историческа петролна сделка

Администрацията на президента Джо Байдън осигури допълнителни 6 милиона барела суров петрол за допълване на стратегическия петролен резерв (SPR).

03.10.2024 19:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Голяма американска банка претърпя срив на системата

В резултат на сериозен мрежови проблем хиляди клиенти изгубиха достъп до сметките си или балансите им показват нула.

03.10.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.