Home

Бивш президент на PayPal с похвални думи за Биткойн

14.10.2023 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бивш президент на PayPal с похвални думи за Биткойн

Бившият президент на PayPal и бивш вицепрезидент на Facebook Дейвид Маркъс твърди, че Биткойн (BTC) се отличава от другите криптовалути.

По време на епизод на подкаста “What Bitcoin Did” създателят на протокола за разплащания на Lightning Network, Lightspark, изрази непоколебимото си убеждение, че Биткойн “представлява единствената форма на неутрална интернет валута“.

Маркъс изтъкна, че Биткойн се радва на по-голяма регулаторна яснота в сравнение с други криптовалути. Той е широко възприет от различни регулирани финансови институции. Например Fidelity Investments предлага 401к, деноминиран в BTC, а няколко спот Биткойн ETF са в процес на одобрение, което е сигнал за евентуално приемане.

Освен това Маркъс отбеляза, че извън Съединените щати банките се занимават с Биткойн (BTC) и проявяват интерес към използването на неговите възможности.

Според Маркъс Биткойн е преминал критичния момент на екзистенциална заплаха. Макар да признава, че подобни заплахи не са напълно елиминирани, той смята, че сред всички дигитални активи – независимо дали съществуват или предстои да бъдат създадени – Биткойн е значително по-стабилен в способността си да устоява на различни форми на атаки и предизвикателства.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира до 20% спад на цената

Крипто експерт преразгледа прогнозата си в отговор на неотдавнашния спад на Биткойн и слабото развитие на по-широкия пазар.

03.10.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете държат Биткойн над $60,000 на фона на геополитическото напрежение

Водещата криптовалута продължава да се задържа над $60,000 въпреки нарастващото геополитическо напрежение, докато Етериум (ETH) спадна с 4% до $2,350.

03.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF регистрираха значителен отлив, за разлика от Етериум

На 2 октомври Биткойн ETF-ите отбелязаха нетен отлив от $52.9 милиона, отразявайки смесените пазарни настроения.

03.10.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.