Home

Биткойн и Етериум може да са достигнали дъното си – ето защо

05.10.2023 22:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн и Етериум може да са достигнали дъното си – ето защо

Виден рисков капиталист в областта на дигиталните активи смята, че вероятно се очертава дъно за най-големите криптовалути по пазарна капитализация.

Крис Бърниске, основател на Placeholder Capital сподели, че вероятно предстои бичи пазар, който ще превърне текущото финансово тримесечие в ясно изразено дъно на цикъла за цените на криптовалутите:

Страхът е голям, но във времево и ценово отношение изчерпването на продажбите е близо (по мое мнение). Разбира се, BTC може да се понижи до ниски $20,000, а ETH – до ниски $1,000, а повечето [алткойни] (с изключение на SOL) могат да достигнат нови дъна, но когато погледнем назад към четвъртото тримесечие на 2023 г. и първото тримесечие на 2024 г., ще е ясно, че това е бил добър момент да бъдеш купувач.

Трейдърът сподели още, че линейните графики на няколко криптоактива показват, че се формира пазарно дъно.

Те нанасят промяната в абсолютната цена на даден актив, докато логаритмичната графика нанася относителната промяна въз основа на процентното увеличение или намаление на стойността на актива:

За да не се усложнява прекалено, ще разгледам дългосрочните, линейни графики. Както при тях е лесно да се открият върховете, така е лесно да се открие и общият диапазон на дъната. Оттук нататък всичко зависи от собствения ви стил на натрупване, като търпението и постоянството са общи черти на хората, които търсят дъното.

Разглеждайки графиката си за Етериум (ETH), трейдърът посочи, че след внезапен спад ETH отново тества като подкрепа както 200-седмичната проста пълзяща средна (SMA), така и 200-седмичната експоненциална пълзяща средна (EMA), които са ключови показатели, използвани от трейдърите за определяне на пазарните тенденции.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Kraken делиства Monero за европейските потребители – ето защо

Kraken планира да преустанови търговията с Monero (XMR) в Европейското икономическо пространство (ЕИП) до края на октомври, което се дължи на неотдавнашните регулаторни промени, свързани със Закона за пазарите на крипто активи (MiCA).

02.10.2024 21:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Ето докъде може да падне цената при по-нататъшна ескалация на конфликта с Иран

Въпреки ескалацията на геополитическото напрежение в Близкия изток анализаторите на QCP Capital твърдят, че пазарните нагласи остават като цяло положителни.

02.10.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за Биткойн през октомври от познат крипто анализатор

В исторически план октомври е силен месец за Биткойн (BTC) и сектора на криптовалутите като цяло.

02.10.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Един от създателите на Dogecoin обсъди крипто инвестициите си

Били Маркъс, известен като “Shibetoshi Nakamoto”, един от създателите на Dogecoin (DOGE), наскоро обсъди притежаваните от него криптовалути.

02.10.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.