Home

Шиба Ину с иновативна разработка, трансформираща сферата на децентрализираните приложения

27.09.2023 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину с иновативна разработка, трансформираща сферата на децентрализираните приложения

Седмици след въвеждането на Shibarium, протокол от втори слой, базиран на SHIB токените, "Lucie", главният пазарен стратег на екосистемата, обърна внимание на Shiba Hub, иновативна разработка, която е готова да трансформира сферата на децентрализираните приложения (dApps) за екосистемата.

В неотдавнашен туит Lucie подчерта, че Shiba Hub надхвърля рамките на поредното приложение, заявявайки:

Това е портал към нещо необикновено.

Стратегът описа Shiba Hub като платформа, ориентирана към общността, която революционизира начина, по който хората се свързват, споделят и правят нововъведения. Lucie също така призова ентусиастите да се възползват от възможността да бъдат в челните редици на тази иновация, за да станат част от нещо, което ще има трайно въздействие.

Освен това в туита си стратегът намекна за предстоящо графично издание, свързано с Shiba Hub в рамките на екосистемата Shibarium, като помоли за търпение от страна на SHIB общността.

Съобщението на Луси беше придружено от видео откъс от ключовата бележка на конференцията Shiba Inu Blockchain Futurist, където аватар на “Shytoshi Kusama“, водещият разработчик на Shiba Inu, обсъди това вълнуващо ново предложение.

Kusama разясни, че Shiba Hub е проектиран да служи като супер приложение в рамките на SHIB екосистемата, осигурявайки централен хъб за децентрализираната общност.

Според разработчика Shiba Hub има за цел да осигури персонализирано изживяване в Shibarium, като позволи на потребителите да персонализират предпочитаните от тях функции, протоколи, проекти и връзки.

Като цяло основната реч на разработчикът подчерта значението на Shiba Hub за улесняване на децентрализираното създаване на съдържание и взаимодействие.

Освен това на конференцията бяха показани безброй протоколи и платформи, които активно се развиват в рамките на екосистемата на SHIB, отбелязвайки забележителен етап за проекта.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Dogecoin отчита ръст на активността в мрежата с началото на октомври

С настъпването на месец октомври интересът към Dogecoin се повишава, за което свидетелства чувствителното увеличение на активността в мрежата.

02.10.2024 11:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е изправен пред стагнация на цената въпреки ключовите постижения

Cardano продължава да разединява мненията на анализаторите. Някои от тях прогнозират мечи перспективи и предупреждават за по-нататъшни спадове на цените, докато други вярват в дългосрочния ѝ растеж.

02.10.2024 10:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Binance отправи предупреждения за тези десет алткойна

Binance, водещата крипто борса в световен мащаб, обяви важни актуализации за десет алткойна.

02.10.2024 7:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто гигантът Bitwise подаде заявление за спот XRP ETF

На уебсайта на отдела за корпорации на щата Делауеър се появи ново заявление за борсово търгуван фонд (ETF) за XRP на Bitwise.

02.10.2024 6:00 1мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.