Home

Крипто инвеститорите пренебрегват Cardano, Solana и Ethereum и се обръщат към Bitcoin BSC

18.09.2023 18:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто инвеститорите пренебрегват Cardano, Solana и Ethereum и се обръщат към Bitcoin BSC

Крипто стейкърите са специална порода инвеститори. Те търсят начин да генерират пасивен доход с криптовалути, като преценяват доста къде точно да вложат парите си.

Но пасивният доход не идва “от небето” – напротив, той идва след добре обмислена инвестиция. И докато някои блажени вярващи си мислят, че пасивен доход от покупка на имоти и отдаване под наем е топ оферта, то опитните инвеститори знаят как да си докарат много прилични печалби без да влагат същите средства.

В статията ще ви покажем защо много крипто инвеститори се отказаха от популярните токени и меме монетите за сметка на Bitcoin BSC.

Какво прави Bitcoin BSC реална алтернатива на доказаните крипто имена и меме монетите?

Bitcoin BSC е нова алтернатива на Биткойн, която използва неговия успешен модел, но вместо да използва морално остарелия PоW механизъм за верификация, се доверява на новостите – а именно, PoS (или доказателство за залог).

По този начин крипто инвеститорите могат да си спестят много средства и главоболия, които майнингът през 2023 “любезно” предоставя – скъпи майнинг ригове (говорим за десетки хиляди левове инвестиция), високи сметки за ток и нужда от голямо пространство.

От друга страна, меме монетите са страхотна опция за тези, които искат да генерират бързи печалби. Някои нови меме монети дават шанс за потенциални печалби до 5 до 10 пъти. Лошото? Шансът да се сринат хич не е малък.

Dogecoin и Shiba Inu пък далеч не гарантират доходност от над 30-40%, като трябва да предвидите и потенциални загуби.

Крипто стейкинг платформите са отживелица

Solana, Cardano и Ethereum продължават да бъдат сред водещите имена, като предоставят между 5% и 10% годишна доходност в идеалния случай. 

Само че “идеален” случай в крипто света не съществува. Волатилността може да ви накара да изтеглите своите токени по-рано от планираното. И тогава не се учудвайте, ако не всички дивиденти ви се изплатят.

Bitcoin BSC предлага внушителните 192% годишна доходност и с това си печели много фенове, като причините за това са три:

  1. Bitcoin BSC токените могат да бъдат стейкнати директно през сайта. Няма посредници, които да вземат голяма част от печалбите.
  2. Криптовалутата е сравнително нова, тоест наградите се разпределят между по-малко хора.
  3. Липсата на посредник означава, че можете да изтеглите моментално своята инвестиция плюс своите заработени до момента награди без наказателни такси.

Увеличението на цената на $BTCBSC моце да увеличи и вашия капитал

Крипто стейкърите са сред най-далновидните инвеститори и можем да ги определим като сърфисти – докато някои биват съборени от вълните, те използват инерцията, за да се засилят.

Цената в предварителната продажба на Bitcoin BSC е едва $0.99, като тя няма да остане такава със сигурност. В нашата статия с прогнозата на цената на Bitcoin BSC ви споменахме, че токенът може да достигне около $4.50 до $5 до края на годината, което би представлявало голям успех.

Само че Bitcoin BSC не е за феновете на бързите печалби. Това е революционен проект, който не се среща всеки ден. Затова и ще представим най-добрата стейкинг стратегия и очаквани резултати.

Най-добрата стейкинг стратегия с Bitcoin BSC

Ако търсите начин да инвестирате в криптовалута с потенциал, то в слевдащите редове ще прочетете за една добра стратегия да го сторите с Bitcoin BSC.

  1. Kупете Bitcoin BSC от сайта на предварителната продажба. 
  2. Заложете своите токени в стейкинг пула.
  3. Изчакайте края на предварителната продажба
  4. Продайте 20% от наградите си, за да избиете голяма част от инвестицията си
  5. След 6-12 месеца продайте още 30% от наградите си.
  6. Продайте останалите 50% от наградите си през 2025 г.
  7. Постепенно продавайте останалите си токени в следващите години.

Ако инвестирате например 2,000 лева, то при очаквана годишна доходност от 60% (не очакваме да остане 192% за дълъг период от време), то след 1 година вашите инвестиции ще са оценени на 3,200 лева, а след още една – на 5,120 лева.

Дори цената потенциално да стигне $8 за Bitcoin BSC през 2025 г., това означава, че сте направили малко под 40,960 лева.

Инвестицията в Bitcoin BSC може да се окаже добър ход особено в настоящите пазарни условия, в които проекти, предлагащи също толкова уникални концепции, се превръщат в успешни алтернативи на популярните криптовалути.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.