НАЧАЛО Uncategorized

Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

14.09.2023 20:14 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Deutsche Bank ще предлага услуги, свързани с криптовалути

Водещата финансова институция в Германия, Deutsche Bank, официално сключи стратегическо партньорство с Taurus за предлагане на услуги, включващи попечителство на криптовалути и токенизация.

Това сътрудничество произтича от участието на банката в успешния кръг на финансиране от серия Б на Taurus, който набра $65 милиона.

По-рано тази година Deutsche Bank предприе важна стъпка, като кандидатства за лиценз за дигитални активи пред германските регулаторни органи. Това международно начинание бележи още един важен етап в навлизането на банката в сектора на дигиталните активи.

Вследствие на това тя е готова безпроблемно да интегрира авангардната технология на Taurus за умело управление на криптовалути от името на своята клиентела.

Независимо от пазарните колебания и последиците от инцидента с FTX, през тази година секторът на дигиталните активи отбеляза значителен растеж. Този рязък ръст на интереса задвижи дискусиите относно регулаторните рамки и подтикна множество утвърдени финансови институции да проучат възможностите в сферата на класа активи.

Deutsche Bank, като най-голямата банка в Германия, е в челните редици на това движение, като затвърди ангажимента си, обединявайки сили с Taurus.

Това сътрудничество не само съответства на стремежа на банката да получи лиценз за дигитални активи в Германия, но и разнообразява нейните предложения, за да обхване сигурното съхранение на криптовалути в рамките на обширното си портфолио за управление на активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Uncategorized Новини

NFT колекцията Pudgy Pengiuns са продали над 1 милион играчки за последните 12 месеца

Pudgy Penguins, популярна NFT колекция с цветни аватари на пингвини, отбеляза значителен успех през изминалата година, като главният изпълнителен директор Лука Шнетцлер обяви, че продажбите са надхвърлили един милион.

14.05.2024 2:00 1 мин. четене

Прогноза за акциите на Tesla през следващите 12 месеца

Въпреки бавния старт на годината и разочароващите данни за доставки през първото тримесечие, акциите на Tesla претърпяха неочакван скок след публикуването на отчета за приходите за първото тримесечие на 2024 г.

14.05.2024 0:00 1 мин. четене

Okta засилва мерките за защита на данните на потребителите

Okta, известен доставчик на идентификационни данни, предприе проактивни мерки за укрепване на инфраструктурата си за сигурност в отговор на нарастващата заплаха от атаки.

13.05.2024 23:30 2 мин. четене

Хонконг обмисля използването на Биткойн като обезпечение на заеми

Наскоро Хонконг беше домакин на конференцията “Bitcoin Asia”, която предизвика значителен интерес от страна на участниците, включително много от континентален Китай, въпреки забраната за търговия с криптовалути в страната.

13.05.2024 22:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.