Home

Кои алткойни ще се представят добре на фона на пазарните сътресения

25.08.2023 12:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои алткойни ще се представят добре на фона на пазарните сътресения

Добре познат крипто анализатор предоставя информация за текущото състояние на Етериум (ETH) и Биткойн (BTC), като същевременно идентифицира алткойни, които според него могат да се отличат в условията на неотдавнашния спад на пазара.

Крипто експертът Майкъл ван де Поуп сподели възгледите си с последователите си в социалната медийна платформа X (Twitter). Той предположи, че продължаващото понижение на цената на ETH може потенциално да бъде свързано с предстоящото халвинг събитие на BTC, правейки паралели с историческите тенденции.

През септември 19 г. Етериум преживя спад, достигайки цикличното си дъно, което беше осем месеца преди халвингът на Биткойн. По подобен начин през 2023 г. Етериум изглежда ще претърпи подобно дъно около осем месеца преди халвинг събитието.

Анализирайки най-значимата криптовалута въз основа на пазарната капитализация, анализаторът отбеляза, че BTC може би отразява поведението на традиционните стоки.

След неблагоприятните стойности на индекса на мениджърите по поръчките (PMI) наблюдаваме значителна сила при среброто и златото. Очаква се платото на доходността да повлияе на Биткойн в съответствие със суровините.

Освен анализа, трейдърът предостави графика, за да подсили аргументите си.

Движението на Биткойн корелира с това на стоките. Среброто успя да възстанови всички загуби и да си възвърне нивата от юли. Въпрос на време е Биткойн също да се насочи към $30,000. Ако има по-нататъшен спад до около $24,000-$25,000, възнамерявам да направя последната си покупка преди бичата фаза.

По отношение на алткойните, крипто анализаторът сподели:

В предстоящия период, подобно на 2020 г., определени категории са подготвени за потенциално превъзходство.

Нови монети в моя радар: ARB / OP / INJ / SUI

Меме монети: PEPE / DOGE

Тези селекции със сигурност си струва да бъдат наблюдавани.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

3 сравнително нови алткойна, които да наблюдавате през следващите месеци

С нарастването на бичите настроения на крипто пазара, секторът на дигиталните активи изглежда е готов да приключи септември с високи темпове.

29.09.2024 16:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Ето кога може да очакваме печалби в сектора на криптовалутите според Coinbase

Coinbase, водеща американска борса за криптовалути, смята, че дигиталните активи са готови за значително поскъпване през следващите месеци.

29.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Ето как крипто анализатор превърна $40,000 в $10 милиона

Цикълът на търговия с криптовалути, който стартира между 2019 и 2020 г., достигна своя връх през ноември 2021 г., след което се понижи.

29.09.2024 10:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.