Home

Етериум трейдър спечели $1 милион на DEX – ето как

23.08.2023 20:32 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум трейдър спечели $1 милион на DEX – ето как

Платформата за блокчейн анализ Lookonchain разкри случай, в който търговец е постигнал значителни печалби, надхвърлящи $1 милион, чрез точни прогнози за движението на цената на Етериум (ETH) на децентрализираната борса GMX.

Пътят на успеха на този търговец започна на 14 юли, когато той изпълни шорт позиция на ETH, стратегически определяйки времето около неотдавнашния връх на монетата, който беше приблизително $2,000. Ориентирайки се умело в спада на пазара миналия четвъртък, търговецът ефективно си осигури значителна печалба, която се доближи до границата от $1 милион.

След този добре изпълнен ход същият трейдър избра лонг позиция в Етериум, влизайки на пазара, когато той се оценяваше на $1,624, носейки на лицето печалба от около $145,000.

GMX се отличава със специализацията си в областта на вечните фючърси и с ангажимента си да дава възможност за ниски суапови такси и сделки с минимално въздействие върху цените. Тези характеристики съответстват на целите, подчертани на официалния уебсайт на проекта.

Децентрализираната платформа за обмен на GMX функционира активно в две блокчейн мрежи: Arbitrum (ARB), решение за мащабиране на Етериум и Avalanche (AVAX), платформа за смарт договори.

Изключително важно е да се отбележи, че въпреки тази впечатляваща история на успеха, не всички търговци на GMX са се радвали на сравнимо ниво на просперитет. В доклада на Lookonchain се подчертава отделен търговец, който е поел лонг Биткойн (BTC) позиция преди неотдавнашния пазарен срив, което е довело до загуба, възлизаща на около $1.07 милион.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чанпен Джао с първо изявление след като бе пуснат на свобода

Чанпен Джао, бившият ръководител на Binance се включи в социалните медии само седем часа след като беше освободен от затвора, публикувайки в платформата X, че цени простия лукс като храна и плодове.

29.09.2024 12:20 1мин. четене Kosta Gushterov

БРИКС: Русия и Китай ли са причината за възхода на златото?

Според Централната банката на Франция усилията на Русия и Китай да се откажат от щатския долар водят до ръст в цената на златото.

29.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Кредиторите на FTX недоволни от минималните суми, които ще получат

Съгласно актуализираните наскоро документи за несъстоятелност, споделени от кредитора на FTX Сунил Кавури, лицата, които са загубили пари от борсата, могат да очакват да си възстановят само 10-25% от своите криптовалути.

29.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Корелацията между криптовалутите и фондовия пазар достигна своя връх – Coinbase

Неотдавнашен доклад на Coinbase разкрива, че през септември корелацията между криптовалутите и фондовите пазари е достигнала исторически връх и е достигнала 50%.

28.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.