Home

Основателят на Dogecoin разкритикува Биткойн ентусиастите

14.08.2023 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Основателят на Dogecoin разкритикува Биткойн ентусиастите

Били Маркъс, съоснователят на Dogecoin (DOGE), се подигра с ентусиазираните защитници на Биткойн (BTC) в неотдавнашна публикация в Twitter, като предположи, че им липсва финес в рекламните им тактики.

Създаден през декември 2013 г. от Джаксън Палмър и Били Маркъс, Dogecoin е разработен като достъпна дигитална валута. Вдъхновена от популярното меме “Doge“, в който участва куче от породата шиба ину, монетата имаше за цел да предложи по-удобна за ползване алтернатива на често сложния и сериозен свят на криптовалутите.

Проектът привлече вниманието заради забавното си брандиране и приветливата си философия. Въпреки че Dogecoin отбеляза напредък, той остава известен предимно като меме монета, обхващаща по-забавния аспект на сферата на криптовалутите.

Маркъс хумористично нарече Биткойн максималистите “абсолютно най-лошите, когато става въпрос за маркетинг“, като предизвика лека, но провокираща размисъл дискусия в крипто общността.

Забележката на Маркъс беше предизвикана от видеоклип в Twitter, в който известният Биткойн максималист Робърт Брийдлав участва в разговор с Джейсън Лоури, който възхвалява Биткойн като “бъдещето на войната“.

Шегата на Маркъс по адрес на Биткойн максималистите подчертава контрастните идеологии, които присъстват в крипто общността. Признати за непоколебимата си вяра в превъзходството на Биткойн над другите дигитални валути, Биткойн максималистите често изразяват убедеността си в господството на BTC.

Въпреки това Маркъс забавно критикува тактиката им, предполагайки, че подходът им за привличане на новодошли участници включва мотото: 

Присъединете се към нашата очевидно нестабилна група от несигурни хора!

Това изявление шеговито критикува възприеманата ексклузивност и пламенното промотиране на Биткойн като единствената валидна опция от страна на лагера на максималистите.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Етериум ETF бележат значителен ръст, тъй като институциите компенсират разпродажбите на китовете

След известен период на вяла активност спот Етериум ETF-ите регистрираха нов импулс, който до голяма степен се дължи на повишената ликвидност след неотдавнашното намаляване на лихвите от страна на Федералния резерв.

28.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ethena (ENA) се покачва на фона на стартирането на нова стабилна монета и ключови партньорства

Цената на родния токен на Ethena (ENA) скочи с над 45% тази седмица след стартирането на няколко нови предлагания.

28.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Етериум: Институционалните инвеститори продават въпреки повишението в цената

Етериум (ETH) се бори да не изостава от бичото движение на Биткойн, като е изправен пред постоянен натиск от продажби въпреки неотдавнашното възстановяване от 4.7% през последната седмица.

28.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin е готов за ценови скок: Ключови индикатори сигнализират за бичи пробив

Според известен крипто трейдър ключови индикатори сочат, че Dogecoin (DOGE) може да бъде подготвен за ценови скок.

28.09.2024 12:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.