Home

Новата криптовалута BTC20 може да се изкачи много бързо от $1 до $30,000

19.07.2023 14:21 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Новата криптовалута BTC20 може да се изкачи много бързо от $1 до $30,000

BTC20 е новата криптовалута, която обещава да преобрази крипто пазара, като предлага възможност за значителни печалби и по-голяма ефективност в сравнение с оригиналния Биткойн.

С начална цена от само $1, BTC20 има потенциал да достигне до стойности, сравними с тези на Биткойн, който в момента се търгува за около $30,000.

Свързана с Етериум блокчейна, тази нова монета представлява наистина интересна концепция, която привлича вниманието на инвеститори от целия свят. Привличането на предварителни инвестиции е ключов етап от процеса на стартиране и BTC20 се очертава като една от най-обещаващите криптовалути на пазара.

BTC20: по-зелен, по-добър и по-нов от Биткойн

BTC20, наричан в крипто средите “Биткойн върху Етериум”, предлага ниска цена и екологичност, съчетани със система за стейкване, която може да донесе печалба на притежателите на токени. Тази нова криптовалута не се базира на механизма за доказателство за работа (PoW), който използва оригиналния Биткойни в резултат на което изисква огромни количества изчислителна мощ, за да се проверят блокове.

Вместо това BTC20 използва консенсусния механизъм за доказателство за залог, който е основата на Етериум блокчейна. Това означава, че BTC20 консумира само малка част от енергията, използвана от мрежата на Биткойн, което го прави по-зелен и енергоефективен. Тази характеристика го прави привлекателен за инвеститори, търсещи екологично отговорни инвестиции и го нарежда сред най-добрите нови криптовалути.

Освен това, BTC20 предлага иновативна система за стейкване, която награждава държателите на токени. Вместо да се награждават само миньорите за създаването на нови блокове, както е при Биткойн, BTC20 предоставя възможност на всички собственици на токени да получават печалби пропорционално на броя на стейкнатите от тях токени. Това прави BTC20 дори по-добра опция от крипто миньорството и го утвърждава като един от най-добрите алткойни на пазара.

$BTC20 или “Биткойн върху Етериум” за $1, който разполага с потенциал да достигне BTC

$BTC със сигурност предизвиква „уау фактор“ при потенциалните инвеститори, като обещава възможност за изключителни печалби, аналогични на тези, които би донесъл Биткойн, ако го бяхте закупили през 2011 година.

Проектът BTC20 възпроизвежда историята на Биткойн, започвайки от неговата цена през 2011 година, когато е била само $1. Неговата концепция е базирана на пресъздаването на условията на Биткойн от 2011 година, играждайки възможността за аналогична експоненциална стойност в бъдеще.

Въпреки че съществуват много опции, подобни на Биткойн (като Биткойн Кеш, $BCH), BTC20 е уникален, тъй като комбинира старата идея с модерни технологии като използването на Етериум блокчейна и консенсусния механизъм за доказателство за залог. Това позволява на BTC20 не само да предложи на потребителите старата цена на Биткойн, но и да предложи по-екологосъобразен и енергоефективен начин за участие в крипто екосистемата.

Тези фактори съвкупно правят BTC20 инвестиция с огромен потенциал. Идеята да се пресъздаде Биткойн от 2011 година и да се даде втора възможност на инвеститорите да се възползват от подобно растеж е изключително привлекателна.

Биткойн Кеш и Биткойн SV – добри алтернативи, но не са като BTC20

Цената на Биткойн Кеш нарасна с 121% за един месец, Биткойн SV се повиши с 44%. Но BTC20 е до сега най-добрата вариация на Биткойн. Въпреки успеха на други алтернативи на Биткойн, BTC20 се издига над тях с интересната си концепция и иновативен подход.

Въпреки че Биткойн Кеш и Биткойн SV са познати алтернативи от оригиналния блокчейн на Биткойн, те се основават все още на същата технология, докато BTC20 предлага нещо напълно различно. Той е нов Биткойн, базиран на блокчейн технологията на Етериум. Това позволява BTC20 да се възползва от предимствата на консенсусния механизъм за доказателство за залог, като предлага по-екологосъобразно и ефективно решение.

Същевременно, BTC20 предлага подобен брой токени като Биткойн през 2011 г., предлагайки цената на тогавашния Биткойн, както и ограниченото предложение на монети (общо 21 милиона). Това предизвиква интерес и емоционално въздействие, тъй като инвеститорите имат възможност да “върнат часовника назад” и да се възползват от потенциалната възвръщаемост, подобна на тази на Биткойн.

Но най-важното е, че BTC20 не е просто имитация или вариация на Биткойн, а е нова концепция, която включва най-доброто от двата свята – оригиналната идея на Биткойн и модерната блокчейн технология на Етериум. Затова BTC20 се очертава като един от най-обещаващите проекти в крипто света.

Предварителна продажба и потенциал

Предварителната продажба на BTC20 представлява уникална възможност за инвеститорите. Токенът се продава на цена от $1 в предварителната продажба, с общ брой токени 3 милиона на този етап. Тази стартова цена е същата като тази на Биткойн през 2011 г., което предоставя на инвеститорите възможността да възпроизведат историческата възвръщаемост на Биткойн.

След тази първоначална фаза, могат да бъдат пуснати още 3.05 милиона токени. Всички останали токени от общия брой на целия проект (14.95 милиона, както при Биткойн) ще бъдат разпределяни за стейкинг награди. Това е част от иновативната система на BTC20, възнаграждаваща стейкърите, която е създадена да стимулира дългосрочното задържане на токените и да генерира пасивен доход за собствениците на токените.

Възможността BTC20 да достигне много висока цена е реална, особено ако се има предвид историческото развитие на Биткойн. Въпреки това, като всеки друг инвестиционен инструмент, BTC20 има и своите рискове, които трябва да бъдат взети под внимание.

Потенциалът на BTC20 е огромен, но е важно инвеститорите да разбират и приемат възможните рискове, свързани с инвестирането в криптовалути. Тази нова възможност може да бъде идеална за тези, които са готови да инвестират в иновативни и перспективни криптопроекти.

Заключение

BTC20 представлява невероятна възможност за инвеститорите, търсещи иновативни и обещаващи крипто проекти. Това е шансът да участвате в един проект, който пресъздава историята на Биткойн, но с добавени подобрения и функции. BTC20 е разработен да предостави на инвеститорите високи потенциални възвръщаемости, стейкинг награди и значителна гъвкавост. Предварителната продажба е вече отворена, така че не губете време – включете се в невероятната възможност, която BTC20 предлага днес.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.