НАЧАЛО Прессъобщения

Какво означава историческата победа на Ripple за меме криптовалутите?

17.07.2023 17:12 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Какво означава историческата победа на Ripple за меме криптовалутите?

Ripple частично спечели делото си срещу Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC), създавайки вълнение в целия крипто пазар.

Цената на XRP, криптовалутата на Ripple, скочи с 40% след решението. В следващите редове ще обсъдим не само как Ripple стигна до тази победа, но също така ще разгледаме как меметата на Wall Street Memes, Thug Life  и Mr Hankey може да бъдат сред големите победители в тази история. Оставете се с нас за по-задълбочен поглед в това историческо събитие и неговите последици за крипто индустрията.

wall-street-memes-banner

Ripple инвеститорите са в екстаз, XRP достигна $0.75

Инвеститорите на Ripple са в екстаз след като цената на криптовалутата XRP скочи до $0.75. Този внезапен скок се случи, след като Ripple постигна важна победа в историческото си дело срещу Комисията по ценни книжа и борси на САЩ (SEC). Съдия отхвърли твърдението на SEC, че XRP токените са “ценни книжа”, които подлежат на регулация от SEC, което доведе до резкия ръст на цената на XRP.

С тази вълна от положителни новини, XRP дори успя да влезе в топ 4 на криптовалути по големина на пазарната капитализация, достигайки $39.5 милиарда. Това е огромна крачка напред за Ripple и е добра новина за всички инвестирали в криптовалутата.

Въпреки че краткосрочните цени на криптовалутите са изключително трудни за предвиждане, решението на съда донесе много положителен ентусиазъм около XRP. Според последните данни, на дневна база обема на търговия на XRP се увеличи с над 59%, което показва огромното движение и интерес към тази криптовалута, която вече доказа своята полезност и ликвидност със своята придобивка на Мetaco за $250 милиона и инвестицията в крипто борсата BitStamp.

Решението на съда е исторически момент за Ripple и крипто индустрията като цяло. Очевидно е, че инвеститорите реагират положително на новината и ще бъде интересно да се види как ще се развие цената на XRP в следващите дни и седмици.

Може ли Ripple да достигне $1?

С оглед на последните събития, абсолютно възможно е XRP да пробие до $1. Исторически погледнато, цената на XRP вече е достигала по-високи нива, като е поставила рекорд от $3.84 през януари 2018 година. Много анализатори смятат, че е по-скоро въпрос на време, отколкото на шанс, Ripple да пробие бариерата от $1, особено след успешното им съдебно дело срещу SEC.

Въпреки оптимистичните прогнози за Ripple, някои инвеститори (в голямата си част дребни) смятат, че други криптовалути носят по-голям потенциал за възвръщаемост на инвестициите. Това включва криптовалути като Wall Street Memes, Thug Life и Mr Hankey, които също се радват на значително внимание.

Хубавото на крипто пазара е, че възможности постоянно се откриват, като в следващата секция ще ви покажем три от най-перспективните опции за инвестиция.

Wall Street Memes

Wall Street Memes е меме криптовалута, която се откроява сред конкуренцията, което я прави привлекателна инвестиция. Нейната актуална цена е едва $0.0316, която е значително по-ниска, сравнено със стойността на популярни криптовалути като XRP, който се търгува на около $0.75.

Проектът успява да привлече значителен интерес, като досега е събрал над $15 милиона в рамките на своята предварителна продажба. Това е солиден знак, че инвеститорите виждат значителен потенциал в Wall Street Memes.

Нека сравним предполагаемия потенциал за печалба: 5Х скок на цената на $WSM означава, че токенът ще достигне до около $0.16, докато за XRP това ще означава приближаване до исторически най-високата стойност ($3.75). Така че шансът за Wall Street Memes да достигне 5Х увеличение е съвсем реален, докато XRP се нуждае от значителен прираст, за да достигне до своя исторически връх. Следователно, Wall Street Memes може да предложи по-добра възвращаемост на инвестицията за кратък период от време.

wall-street-memes-banner

Thug Life

Thug Life е завладяла сцената на меме криптовалутите. Предварителната продажба на проекта приключи, като ранните инвеститори успяха да закупят токени $THUG на цена от едва $0.0007. Това осигури вълнуваща възможност за тези, които успяха да влезат в проекта на тази ранен етап.

Сега всички очи са насочени към следващата голяма стъпка за Thug Life – листването на децентрализирани борси (DEX). Това отваря врати за още по-голям брой инвеститори да се включат в Thug Life и да започнат да търгуват с $THUG токени. Листването на някои децентрализирани борси (DEX) е моментът, в който меме криптовалутата може да докаже своята стойност на широкия пазар.

И докато предстоящото листване е предмет на голямо вълнение, е важно да се помни, че криптовалутите винаги са високорискови инвестиции. Това обаче не намалява ентусиазма на общността около Thug Life, която е готова да види какво ще донесе бъдещето за тази забавна меме криптовалута.

Mr Hankey

Mr Hankey, новата меме криптовалута, вече оставя своя отпечатък в света на дигиталните валути. С бързо разпродадената си предварителна продажба и общ таван от $500,000, тя събира значителен интерес сред инвеститорите. На фона на текущите събития около делото между Ripple и SEC, Мr Hankey демонстрира, че дори в непредвидима среда, забавните и иновативни идеи могат да бъдат успешни.

Създателите на Mr Hankey са се вдъхновили от популярните Wall Street Memes и Thug Life и това се отразява върху уникалния стил на монетата. Но Mr Hankey не е просто за шега – това е сериозен проект с голям потенциал. Гарантираната ликвидност и стабилната маркетингова кампания обещават много за бъдещето на Мr Hankey.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Крипто търговец, който превърна $2,000 в $20 милиона, прогнозира следващия 1,000Х проект

Известен крипто трейдър, който превърна $2,000 в $20 милиона от инвестициите си в предварителни продажби по време на бичия пазар през 2021 г., предизвиква масово чувство за страх от пропуснати възможности (FOMO).

14.06.2024 23:50 4 мин. четене

Инвестиция от $1,000 в Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и други токени може да промени живота ви завинаги

Инвестирането на $1,000 в нововъзникващи криптовалути като Pepe (PEPE), Bonk (BONK) и Retik Finance представлява примамлива възможност за потенциална промяна на финансовото ви бъдеще.

14.06.2024 20:01 4 мин. четене

Най-добрите меме криптовалути за инвестиция през уикенда

Меме криптовалутите са в лек застой в последните дни, което кара инвеститорите да се насочат към предпродажбите на алтернативни проекти.

14.06.2024 19:00 3 мин. четене

Максимално увеличаване на възнагражденията за стейкинг на Етериум: Съвети и трикове

Искате ли да увеличите потенциала на своите дялове в Етериум? Стейквайте Етериум с помощта на OkayCoin и се възползвайте от предимствата на децентрализираното финансиране (DeFi).

14.06.2024 13:39 10 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.