Home

Разработчик на SHIB намеква за скорошно пускане на Shibarium – ще повлияе ли на цената?

06.07.2023 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разработчик на SHIB намеква за скорошно пускане на Shibarium – ще повлияе ли на цената?

"Shytoshi Kusama", водещ разработчик на Шиба Ину (SHIB), наскоро даде информация за дългоочакваното пускане на Shibarium, протокол от втори слой в рамките на SHIB екосистемата. Това разкритие предизвика вълнение и спекулации сред общността.

През уикенда “Lucie“, специалист по маркетинг на съдържанието за Шиба Ину, сподели разговор от групов чат в Telegram в Twitter. В дискусията питат Kusama за евентуални промени в датата на пускане или плана на Shibarium. Kusama заяви, че всичко вече е определено и че не може да промени датата или плана, тъй като това е част от стратегията за пускане на пазара.

Този туит бързо привлече вниманието на общността, като допълнително увеличи очакването и интереса. Някои хора похвалиха начина, по който екипът по разработката се е справил с пускането и изразиха убеждението си в стратегическото определяне на времето.

Появиха се обаче и критици, които обвиниха Kusama, че предизвиква фалшиви очаквания и си играе с емоциите на хората. Тези критици посочиха предишните случаи, в които Kusama е намеквал за сроковете за пускане, но не са били изпълнени, което е довело до разочарование.

През април Kusama спомена срок за пускане на пазара от два до четири месеца, а миналия месец той съобщи, че пускането на Shibarium е близо. През май Lucie също намекна, че стартирането е по-близо от очакваното.

Появиха се дискусии дали. пускането няма да се случи на 11 юли, когато се навършват четири месеца от пускането на бета версията.

Остин Хилтън, главен изпълнителен директор на Redhill Group и член на общността на Шиба Ину, прогнозира на 3 юли, че Shibarium вероятно ще бъде пуснат в средата на август. Хилтън сподели намерението си да придобие и задържи над 20,000 BONE токена в периода до август, надявайки се на експоненциален потенциал за растеж при стартирането на Shibarium.

Тези противоречиви прогнози накараха общността да очаква с нетърпение официално съобщение от екипа на Шиба Ину относно датата на стартиране. Въпреки несигурността, вълнението около SHIB продължава да се натрупва, подготвяйки го за потенциален значителен скок.

SHIB се сблъска с предизвикателства при преодоляването на месечната съпротива от $0.000008, след като преживя значителен спад до най-ниската си точка за годината. Въпреки това, ако бичият импулс се окаже достатъчно силен, за да преодолее месечната съпротивата, има вероятност SHIB да нарасне до $0.00002 в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Основателите на Glassnode разкриха кога да очакваме алткойн сезон

Ян Хапел и Ян Алеман, съоснователи на аналитичната компания Glassnode, смятат, че пазарът е близо до „алткойн сезон“, в който алткойните ще надминат Биткойн (BTC).

25.09.2024 19:00 2мин. четене Kosta Gushterov

7 алткойна, които трябва да наблюдаваме според Маркъс Тилен от 10x Research

Според Маркъс Тилен, ръководител на отдел „Проучвания“ в 10x Research, опитните търговци все повече пренасочват вниманието си от Биткойн към обещаващи алткойни.

25.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance блокира над $14 милиарда в Hamster Kombat преди старта

Hamster Kombat (HMSTR), “play-to-earn” игра (P2E) в Telegram, набира значителна популярност с наближаването на старта си, отчасти благодарение на подкрепата на Binance.

25.09.2024 16:05 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто ETF-ите на BlackRock привличат $158 милиона на фона на крипто възхода

Борсово търгуваните фондове (ETF) на BlackRock за Биткойн и Етериум отбелязаха значителен ръст, привличайки нетни входящи потоци от около $158 милиона във вторник, след като крипто пазарът се възстанови, изтласквайки цената на Биткойн над $64,000.

25.09.2024 13:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.