НАЧАЛО Прессъобщения

EVEN осигурява $2.2 милиона за артисти и фенове в музикалната индустрия

28.04.2023 10:41 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
EVEN осигурява $2.2 милиона за артисти и фенове в музикалната индустрия

Мисията на EVEN е да създаде по-справедлива музикална индустрия, като даде възможност както на артистите, така и на феновете да инвестират един в друг.

Мисията на EVEN е да създаде по-справедлива музикална индустрия, като даде възможност както на артистите, така и на феновете да инвестират един в друг. Вместо да качват музиката си в стрийминг платформи, артистите могат да използват EVEN, за да продават директно на своите фенове. Това позволява на феновете да получат ексклузивен достъп до съдържание, стоки, билети и изживявания, като същевременно осигурява на артистите по-справедлив доход за работата им.

EVEN се ангажира да създаде промяна в парадигмата за нововъзникващи и утвърдени таланти, особено за цветнокожи артисти, които традиционно са били подценявани в индустрията. Успехът на платформата е очевиден във впечатляващото стартиране на хип-хоп изпълнителя LaRussell, който генерира приблизително $100,000 приходи и +2,000% увеличение на приходите от стрийминг. Чрез използването на блокчейн технологията, EVEN гарантира незабавно и прозрачно плащане за артистите и техните екипи след всяка транзакция.

Инвеститори, като CSA Partners, gener8tor, VC414, gAngels, Daniel Rotman, Adie Akuffo-Afful, Donte Murry и Ogo, помогнаха EVEN да наберат $2.2 милиона първоначално финансиране. Това финансиране ще позволи на EVEN да доразвие своята платформа и да създаде иновативни инструменти за изграждане на автентични общности между артисти и фенове.

EVEN се борят за създаването на равни условия за всички артисти и фенове. Техните нови продуктови функции, включително EVEN Chat и EVEN Fan Connect, ще позволят директна комуникация между двете страни, насърчавайки по-голяма ангажираност и изграждане на по-силни взаимоотношения.

Бъдещето на музиката е EVEN и платформата е настроена да стартира над 600 изпълнители преди края на годината, със списък с чакащи над 4,000 изпълнители, които искат да се присъединят към общността. Вълнуващите партньорства с номинираните за Грами изпълнители Omarion и Jidenna, както и нововъзникващата артистка femdot, са само няколко примера за невероятния талант, който ще бъде наличен в EVEN през следващите месеци.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ще достигнат ли Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) нови върхове заедно с DTX Exchange (DTX) през 2024 г.

Пазарът на криптовалути непрекъснато изненадва с развитие и иновации, a утвърдени като Chainlink (LINK) и Avalanche (AVAX) непрекъснато се усъвършенстват, за да останат на върха на пазарните тенденции.

05.05.2024 16:00 3 мин. четене

Общностите на Chainlink и Етериум се подготвят за предварителна продажба на Raffle Coin, очаквайки голям пазарен успех

Цената на Chainlink наскоро се покачи до значителна зона на съпротива, след което беше изправена пред отхвърляне. На фона на това движение на цените, одобрението на спот Етериум ETF отново бе отложено от SEC.

05.05.2024 15:54 3 мин. четене

Може ли новата меме монета на Solana – Sealana, да се превърне в следващия 100Х токен и да последва примера на Solama?

Solama скочи с над 100х преди месец, като тя беше един от примерите за успешни меме криптовалути на Solana.

05.05.2024 14:54 4 мин. четене

Акумулирането на тези 3 криптовалути може да ви направи милионер до 2025 г. – Най-интересните токени за бичия пазар през 2024 г.

Дългоочакваният пазар през 2024 г. е на път да катапултира някои инвеститори в лигата на милионерите до 2025 г.

05.05.2024 12:10 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.