НАЧАЛО Алткойни

Cardano: Притежанията на китовете спаднаха значително

23.04.2023 17:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano: Притежанията на китовете спаднаха значително

Количеството от предлагането на ADA, контролирано от китовете, е намаляло значително, тъй като съставлява само 8% от общото предлагане.

Тази цифра е значително по-ниска в сравнение с подобни криптовалути и позиционира ADA като един от 10-те най-децентрализирани дигитални активи, с изключение на стабилните монети. Въпреки тези обещаващи развития, Cardano е изправена пред пазарни предизвикателства и се бори да възвърне предишния си възходящ тренд.

Спада на контролираното от китовете предлагане на ADA показва промяна в разпределението на актива между притежателите, което води до по-децентрализирана мрежа. Очаква се това разпределение на собствеността върху ADA да направи криптовалутата по-устойчива на манипулации и да поддържа разнообразна екосистема от заинтересовани страни.

Въпреки стъпките на Cardano в областта на децентрализацията и внедряването на авангардни технологии обаче, те не се превърнаха в ясно пазарно предимство. Пазарната инерция на ADA в момента изпитва затруднения след период на растеж. Профилът на обема е с низходяща тенденция, което може да се възприеме като потенциален знак за обръщане.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Новият портфейл на Telegram въвежда безпроблемни транзакции с Биткойн


Едно от обясненията за пазарните борби на ADA може да бъде неотдавнашната пазарна волатилност в криптовалутната индустрия, която засяга представянето на много дигитални активи. Освен това някои инвеститори може все още да се съмняват в дългосрочната жизнеспособност на академичния подход на Cardano при прилагането на нови решения.

Изключително важно е да се признае, че макар Cardano да изпитва пазарни предизвикателства, нейният ангажимент към децентрализацията и иновациите остава стабилен. Тъй като крипто пазарът продължава да узрява, отдадеността на Cardano към създаването на по-всеобхватна финансова система може да се окаже ценен актив в дългосрочен план.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Основателят на Cardano отговори на коментарите на Майкъл Сейлър за класифицирането на алткойните като ценни книжа

Чарлз Хоскинсън, основателят на компанията зад Cardano, се обърна към неотдавнашните коментари, направени от Майкъл Сейлър относно ADA, XRP, ETH и други алткойни.

05.05.2024 6:00 1 мин. четене

Топ 3 евтини криптовалути, които да гледате за краткосрочна инвестиция

На фона на слабата седмица на крипто пазара, само няколко избрани криптовалути успяха да покажат значителни печалби.

05.05.2024 3:00 2 мин. четене

XRP е “мъртва” криптовалута според анализатор

През последните месеци XRP отбеляза сравнително слаби ценови движения, въпреки потенциала си за практическо приложение в реалния свят.

05.05.2024 0:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на меме криптовалутата PEPE

Макар и пазарът на криптовалути да се е отклонил леко от своя рязък подем, един алткойн успява да привлече вниманието на инвеститорите.

04.05.2024 23:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.