НАЧАЛО Алткойни

Изкуствен интелект е оптимистичен за тези две криптовалути

22.04.2023 20:55 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Изкуствен интелект е оптимистичен за тези две криптовалути

Инструмент за търговия, задвижван от изкуствен интелект (ИИ), е оптимистично настроен по отношение на два алткойна.

Eдин от многото инструменти, задвижвани чрез ИИ технологията, които предоставят ценови прогнози, учат се от стратегиите на своя потребител и правят автоматични сделки, идентифицира Fantom (FTM) и Helium (HNT) като токени, които вероятно ще направят сериозни движения нагоре през следващите месеци.

Търговията с помощта на ИИ стана много по-популярна през последните месеци, тъй като поддръжниците на технологията твърдят, че тя може да премахне човешките пристрастия и емоции при вземане на важни решенията.

Fantom реализира около 100% ръст на цената през първо тримесечие досега, като започна годината от малко под $0.2, а към момента на писане на статията, алткойна се намира на ниво от $0.43.

Цената на токена се доближава до годишния си исторически връх и инвеститорите, както ѝ изкуствения интелект изглеждат сравнително оптимистично настроени за посоката на развитие.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Сериозна корекция на пазара няма да има скоро – ето защо


Другият алткойн, на който инструмента обърна внимание е Helium (HNT). Този токен също имаше вълнуващи месеци досега, стартирайки годината от $1.50, а към момента на писане на статията се намира на ниво от $1.87, което се равнява на малко над 20% ръст.

Към средата на януари обаче HNT достигна до цена около $3.3, но оттогава токенът спадна значително, губейки над 40% от стойността си.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Защо цената на Етериум продължава да върви нагоре днес?

Етериум се възстанови изненадващо, като през последните 24 часа отбеляза скок от 22%, с което стойността му достигна най-високата си стойност за месеца.

21.05.2024 17:30 1 мин. четене

Алткойните в мрежата на Етериум се изстреляха нагоре – какво следва

През последните 24 часа цената на Етериум (ETH) се повиши с впечатляващите 20% благодарение на новината, че вероятността за одобрение на спот ETH ETF се е увеличила драстично от 25% миналата седмица до 75%.

21.05.2024 16:15 2 мин. четене

БРИКС може да се забави с плановете си за нова валута след смърта на президента на Иран

Президентът на Иран Ебрахим Раиси трагично загина при катастрофа с хеликоптер в неделя, отбелязвайки значителна загуба за Иран и неговите глобални отношения.

21.05.2024 11:30 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 300 лева в Етериум преди 5 години, колко щяхте да имате сега?

Цената на Етериум е изпитвала значителна волатилност през годините, но дългосрочните инвеститори като цяло са регистрирали сериозни печалби.

21.05.2024 9:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.