НАЧАЛО Биткойн

Бичи пазар на хоризонта: Главата на Morgan Creek очаква “крипто лято”

19.04.2023 8:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Бичи пазар на хоризонта: Главата на Morgan Creek очаква “крипто лято”

Марк Юско, основател и главен изпълнителен директор на Morgan Creek Digital смята, че крипто пазарът е на прага на бичи пазар.

В неотдавнашно интервю за Blockworks Macro Юско заяви, че “крипто лятото” ще започне в началото на следващия месец, когато по случайност е и неговия рожден ден.

Юско обясни очакваното покачване на цените на криптовалутите с масовото увеличаване на глобалната ликвидност. Според него от Китай са отпечатали над $1 трилион от октомври миналата година насам, докато Япония е отпечатала стотици милиарди долари.

Освен това Федералният резерв на САЩ е върнал в баланса си $300 милиарда. В резултат на това наоколо са се появили $1.5 трилиона ликвидност и Юско смята, че хората купуват неща, които им харесват, включително криптовалути.

Биткойн и Етериум са най-големите бенефициенти на тази ликвидна вълна, но други криптовалути също се възползват от нея. Юско отбеляза, че Биткойн е достигнал нови рекордни стойности по няколко показателя, включително приемане, хешираща мощност, брой портфейли и обем на транзакциите.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: BNB веригата предупреди за рискови децентрализирани приложения и токени


Хеширащата мощност, която измерва изчислителната мощност, предоставена на мрежата на Биткойн, е достигнала исторически връх. Броят на Биткойн портфейлите, както и броят на портфейлите с повече от 0.1 BTC, също достигна исторически връх.

Въпреки че размерът и обемът на транзакциите не са достигнали рекордни стойности, Юско смята, че те се връщат към близки стойности. Като цяло той е оптимист за бъдещето на криптовалутите, особено на Биткойн и Етериум и смята, че предстоящото “крипто лято” ще бъде период на значителен растеж и приемане на целия крипто пазар.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Криптовалутите никога няма да заменят долара според експерти

Тъй като икономиката на САЩ показва признаци на влошаване с нарастващи показатели за дълга, щатският долар е изправен пред сериозни предизвикателства.

18.05.2024 18:00 2 мин. четене

БРИКС: Доларът е в опасност според МВФ

Международният валутен фонд (МВФ), често наричан Световна банка, признава нарастващата заплаха, която държавите от БРИКС и други местни валути представляват за господството на щатския долар.

18.05.2024 12:00 2 мин. четене

Ако бяхте инвестирали 100 лева в Биткойн през 2010 година, колко щяхте да имате сега?

В дългосрочен план фондовият пазар се е доказал като един от най-доходоносните начини за инвестиране, който обогатява инвеститорите повече от всеки друг клас активи.

18.05.2024 7:30 2 мин. четене

Ето какво може да тласне Биткойн до $150,000 според крипто експерт

Анализаторът на Real Vision Джейми Каутс предполага, че представянето на американския долар спрямо другите основни валути ще окаже влияние върху цената на Биткойн (BTC).

18.05.2024 6:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.