НАЧАЛО Други

Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

01.04.2023 7:00 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance се присъединява към FIDO Alliance в подготовка за имплементиране на ключове за достъп

Развълнувани сме да обявим, че Binance официално се присъедини към FIDO Alliance, една от най-влиятелните и най-големи асоциации, фокусирани върху разработването на стандарти за удостоверяване без парола.

Ние се ангажираме да предоставим на нашите потребители най-високо ниво на сигурност и удобство като член на този престижен съюз, съобщиха от компанията.

Какво означава присъединяването към Fido Alliance за потребителите на Binance

Също така имаме удоволствието да съобщим, че Binance скоро ще интегрира пароли, за да подобрим сигурността на нашата платформа. Ключовете за достъп са базирани на стандартите FIDO и действат като силни, устойчиви на фишинг заместители на пароли. С пароли потребителят може бързо и безопасно да влезе в множество сайтове, приложения и устройства с локално биометрично разрешение. Binance ще предложи на потребителите по-сигурно и рационализирано изживяване с помощта на пароли на нашата платформа, без да прави компромис със сигурността.
Ключовете за достъп ще бъдат отлично допълнение към нашите съществуващи функции за сигурност, които включват многофакторно удостоверяване (MFA). Ние се стремим да предоставим на нашите потребители най-доброто търговско изживяване, като същевременно празим техните активи в сигурно и безопасно.

Става дума за фокусиране върху потребителите

Нашето членство във FIDO и предстоящото внедряване на ключове за достъп ще повишат доверието и увереността на потребителите при използване на услугите на Binance. В крипто света това е изключително важно, тъй като ние демонстрираме нарастващата му зрялост. Ние поставихме основите за подобряване на изживяването на потребителите в Binance, така че следете за още актуализации, докато подобряваме сигурността и функционалността на нашата платформа.


Този материал е прессъобщение.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Печалбите на Amazon надминаха очакванията на Уолстрийт

Amazon разкри печалбите си за първото тримесечие във вторник, надминавайки прогнозите на Уолстрийт, основно водени от стабилния растеж в своите облачни и рекламни сегменти.

02.05.2024 5:00 2 мин. четене

Прогноза за цената на акциите на Apple от Уолстрийт анализатор

В скорошен анализ Уолстрийт анализаторът Тони Саконаги сподели прозрения за Apple, преминавайки от препоръка за задържане към препоръка за покупка преди тримесечния отчет за приходите на компанията.

02.05.2024 3:30 1 мин. четене

Прекалено снизходителна ли е присъдата на Чанпен Джао?

Тази седмица в крипто общността една от най-обсъжданите теми беше Чанпен Джао, някога главен изпълнителен директор на Binance.

02.05.2024 3:00 2 мин. четене

Икономиката на Тайван в подем и AI може да е причината

През първите месеци на 2024 г. икономическият пейзаж на Тайван отбеляза забележително съживяване, с поразителен темп на растеж от 6.51%, отбелязвайки най-значителния му подем от три години.

02.05.2024 2:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.