НАЧАЛО Други

Директорът на Coinbase с план за навигиране през пазарните цикли на крипто

15.03.2023 12:00 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Директорът на Coinbase с план за навигиране през пазарните цикли на крипто

Брайън Армстронг наскоро сподели краткосрочните и средносрочните планове на компанията си на фона на рязкото покачване на цените на акциите.

В епизод на подкаста Bankless главният изпълнителен директор на Coinbase, Брайън Армстронг, разкри, че борсата се стреми да установи по-последователен и устойчив модел на приходите, за да издържи на възходите и спадовете на пазара на криптовалути.

Армстронг призна, че макар таксите за търговия да остават значителни, те са и силно волатилни.

В отговор на това през последните пет години Coinbase работи за диверсифициране на своите потоци от приходи, фокусирайки се върху “абонаменти и услуги”, като USD Coin, попечителски такси, стейкинг и Coinbase Card.

Според отчета за приходите за четвъртото тримесечие абонаментите и услугите представляват приблизително 47% от приходите на Coinbase.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Финансовият надзор в запада прилича повече на китайския, отколкото се предполага


Това преминаване към по-предсказуеми потоци от приходи помага на компанията да изгради по-стабилен бизнес модел и да се справи с предизвикателствата на циклите на криптопазара.

Акциите на Coinbase, COIN, в момента се търгуват за $62.65, което е ръст от близо 6% за деня и 19% от петък насам. Цената също така се е повишила с почти 100% от най-ниската си стойност за всички времена от $33.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Джак Дорси защитава политиките на Block на фона на обвиненията срещу компанията

По време на разговора за приходите на Block Inc. за първото тримесечие главният изпълнителен директор Джак Дорси засегна възможността за разследване от страна на Министерството на правосъдието.

03.05.2024 22:00 1 мин. четене

Волатилността на японската йена изглежда притеснителна

Йената, която в момента е на най-ниската си точка от 1990 г. насам, преживя най-значителното си седмично колебание на цената от 2022 г. насам, а Японската централна банка се намеси на пазара за първи път от 1998 г. насам.

03.05.2024 20:30 2 мин. четене

БРИКС: Важно съобщение за новата валута на съюза

БРИКС активно се стреми към установяването на нова валута на световната сцена, целяща да оспори господството на щатския долар.

03.05.2024 19:00 1 мин. четене

Директорът на Apple критикува министерството на правосъдието на САЩ

Apple обяви приходите си за второто фискално тримесечие на 2024 г., като надхвърли очакванията с приходи в размер на $90.75 милиарда.

03.05.2024 18:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.