НАЧАЛО Биткойн

Биткойн: Този индикатор сигнализира за продължение на възхода

24.02.2023 7:21 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн: Този индикатор сигнализира за продължение на възхода

Според популярния анализатор на данни по веригата, Уили Ву в близко бъдеще Биткойн (BTC) може да се окаже в ситуация на шорт скуиз.

Ву сподели на своите последователи в Twitter, че фундаменталните показатели (FSI) на BTC се подобряват. FSI проследява силата на 17 фундаментални и технически индикатори.

Той добави, че ако цената на флагманската криптовалута надмине значително $25,000, може да се реализира шорт скуиз.

Шорт скуиз се случва, когато голям брой трейдъри, които са шортирали даден актив решат да намалят загубите си в отговор на неочакван ценови скок. След това скуизът предизвиква допълнително покачване.

Ву отбеляза, че Биткойн вероятно ще “навлезне във фаза на повторно натрупване на цикъла”, въз основа на анализите си на времето на миналите цикли.

Той добави:

Не съм експерт по макро търговията, но изглежда, че макро ликвидността се повишава. Биткойн все още е свързан с това. Сега очакваме подем и формация на мъртва котка ако стигнем до рецесия.

Към момента на писане на статията Биткойн се търгува за около $24,000 като през последните 5 дни цената на актива се движи в диапазон.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

БРИКС: Трябва да сме готови за срив на световната финансова система според представител на МВФ

Миналия петък руският представител в Международния валутен фонд Алексей Можин предупреди, че страните от БРИКС трябва да се подготвят за евентуален срив на долара и международната парична система.

08.05.2024 18:00 2 мин. четене

Аржентина ще добива Биткойн по иновативен начин

Операциите по добив на Биткойн се разширяват в световен мащаб, подхранвани от непрекъснатия ръст на хеширащата мощност и значението на тази дейност за мрежата на BTC.

08.05.2024 15:00 2 мин. четене

Разкриха нов Биткойн портфейл на правителството на САЩ – ето колко държат

Инвеститорите проявяват голям интерес към Биткойн (BTC) и алткойн портфейлите на големи корпорации, чиито действия могат значително да повлияят на цената на BTC чрез техните покупки, продажби или други транзакции.

08.05.2024 13:00 1 мин. четене

Възходящият тренд на Биткойн (BTC) става все по-очевиден

Известен крипто трейдър смята, че неотдавнашната корекция е позволила на Биткойн (BTC) да установи последната база на многомесечния си параболичен възход.

08.05.2024 9:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.