Home

Тази Play-to-Earn криптовалута може да направи 100х скок в цената си през 2023 година

23.01.2023 17:52 6мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази Play-to-Earn криптовалута може да направи 100х скок в цената си през 2023 година

Memag проправя пътя си в крипто средите през 2023 година. Криптовалутата на Meta Masters Guild привлича вниманието на инвеститорите с функционалността си в Play-to-Earn играта.

Play-to-Earn монети през 2023 година

2022 година беше период на сериозен спад на крипто пазарите. Много монети стигнаха своето дъно през последните 12 месеца поради сривовете на LUNA и FTX. Това накара инвеститорите да сменят стратегията си и да се насочат към нови активи на пазара. 

Последната година даде начало на стотици Play-to-Earn проекти, част от които съумяха да оцелеят в най-трудните моменти. Това е добра предпоставка за една успешна 2023 година, като може да очакваме дори кратък алткойн сезон. 

Play-to-Earn монетите разполагат със сериозен потенциал, тъй като много от тях предлагат революционни за времето си игри и преживявания. Преминаването от Web 2.0 към Web 3.0 може да се окаже ключов период в развитието на подобен тип проекти. 2023 година може да се превърне в най-успешния момент за Play-to-Earn монетите, тъй като куп инвеститори са склонни да вложат средствата си в нови и развиващи се продукти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тази Play-to-Earn монета може да направи 100х през 2023 година

MEMAG е централният токен в екосистемата на Meta Masters Guild. Платформата от игри ще разчита на гейминг обществото, което ще е в основата на развитието на проекта. Токенът предлага много възможности на своите потребители, като те могат да го стейкват, продават или да купуват допълнителни екстри в игрите.

Именно заради това се смята, че монетата може да направи 100х през 2023 година. Все пак, промоционалната цена от предварителната продажба е $0.007, така че монетата трябва да стигне до $0.7 за реализирането на подобен скок. Въпреки че това е рядко срещано дори в крипто средите, то нищо не пречи да се обърне внимание на този Play-to-Earn проект, тъй като към момента изпъква с голям потенциал сред конкурентите си на пазара.

Прогноза на цената на MEMAG 

Към момента, MEMAG продължава със своята предварителна продажба. Токенът започна да се търгува срещу $0.007, като се очаква тази стойност да се покачи неколкократно до края на предварителната продажбата. 

Експертите в крипто света смятат, че въпреки очертаващия се труден период на пазара, много нови проекти ще успеят да пробият и ще привлекат нови фенове. Целта пред MEMAG ще е да се установи на пазара и да съумее да оцелее през първите няколко месеца, които ще се окажат решаващи за бъдещето на проекта. 

Тъй като токенът е мултифункционален и екипът планира сериозно развитие през тази година, то не е изключено цената му да се покачи. Планирано е в последния етап от предварителната продажба стойността на токена да се покачи до $0.023. MEMAG може да успее да се възползва от първоначалната инерция на пазара и цената да пробие над $0.1.

Какво е MEMAG? 

Meta Masters Guild е съвкупност от няколко Play-to-Earn игри, като целта на екипа е да предостави изживяване от ново поколение на потребителите си. Екосистемата на продукта ще бъде захранвана от MEMAG токена, като качеството му ще е определящо за бъдещето на проекта. 

Токенът ще може да разчита на мултифункционалност, чрез която ще се опита да задържи стойността си и достигне нови висоти на пазара. Все пак, конкуренцията от други Play-to-Earn платформи е голяма, като това само може да мотивира екипа зад проекта да постигне дългосрочните си цели. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Как да инвестираме в MEMAG? 

Инвестирането в криптовалути се превърна в доста приятен и лесен процес. В началото, инвеститорите трябваше да минават през редица стъпки, да потвърждават идентичността си и да чакат с дни, за да завършат покупката успешно. В момента обаче всеки е на един клик и на няколко минути разстояние от сдобиване с даден токен.  

Инвестирането в MEMAG не се отличава със сложни процедури, като стъпките са следните: 

Стъпка 1: Инсталирайте крипто портфейл

Първото нещо, което трябва да направите, е да се сдобиете с личен крипто портфейл. Портфейлът ще ви даде възможност да съхранявате, купувате, изпращате и разменяте крипто токени. За целта, ви препоръчваме да се обърнете към услугите на MetaMask или Trust Wallet. 

MetaMask е удобен портфейл, когато става въпрос за инвестиране посредством уеб браузър. От своя страна, Trust Wallet е подходящ инструмент за всеки, който използва главно мобилни устройства.

Стъпка 2: Добавете средства в портфейла си

Следващото нещо, което трябва да направите, е да захраните портфейла си с криптовалути. Ако нямате средства, може да закупите ETH директно от уебсайта на Meta Masters Guild, използвайки услугите на Transak. Уверете се, че следвате внимателно процеса на купуване на ETH или USDT, защото това са единствените криптовалути, които са ви нужни.

Стъпка 3: Купете MEMAG с USDT или ETH

Има два начина за купуване на MEMAG токена – или с ETH, или посредством USDT. Покупката става директно от уебсайта на Meta Masters Guild, като потребителите трябва да изберат опцията “Купи MEMAG” от началното меню. 

След това ще бъдете прехвърлени към нов прозорец, който ще ви попита за начина, по който искате да купите криптовалутата. Въведете желаната от вас сума и се уверете, че имате достатъчно ETH, за да покриете допълнителните такси за газ на ETH мрежата.

Стъпка 4: Потвърдете транзакцията 

След като сте направили заявката, вие ще бъдете прехвърлени към нов прозорец. Там ще може да разгледате детайлите на поръчката, като трябва да се уверите, че всичко с нея е наред. Веднъж щом си убедите относно достоверността на процедурата, то трябва единствено да потвърдите транзакцията, с което ще финализирате процеса. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Игри на MEMAG и техните NFT-та 

Meta Masters Guild е нов крипто проект в сферата на Play-to-Earn игрите. Платформата предлага на потребителите си избор измежду три игри – Meta Kart Racers, Meta Masters World, Raid NFT. Всяка една от тях продължава да е в процес на разработка, тъй като проектът в началото ще се фокусира върху изграждането на солидна общност. 

Очаква се към средата на тази година да разполагаме с повече детайли относно развитието на игрите, а първата от тях, Meta Kart Racers, е планирана за края на 2023 година. Те обещават да са доста вълнуващи и да прекарват играчите през куп незабравими приключения чрез детайлния геймплей. В допълнение на това, екипът планира да добави NFT колекции към всяка игра, което ще стимулира хората да продължават да надграждат себе си в играта.  

Заключение

Meta Masters Guild разполага с добре разграфен план за действие, което неминуемо дава добър начален тласък на проекта. Интегрирането на Web 3.0 допълнително ще придаде стойност на първите игри – Meta Kart Racers и Meta Masters World. Компанията може да разчита на страхотна екосистема, захранвана от своя MEMAG токен и поддържана от ETH мрежа.

Мултифункционалността на токена ще помогне на проекта да задържи началната си инерция, което е от ключово значение за бъдещето му. Добавянето на NFT колекции ще разнообрази Play-to-Earn игрите по такъв начин, че ще ги направи доста по-вълнуващи и интересни за играчите. Проектът разполага с огромен потенциал, като е само въпрос на време той да бъде отприщен. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Биткойн се изстреля над $66,000: Меме криптовалутите са най-печеливши

На пазара на Биткойн преобладават бичите настроения, тъй като сме свидетели на големи ценови възходи.

27.09.2024 18:01 1мин. четене Alexander Zdravkov

Анализатор прогнозира рали за 2 алткойна – единият от тях се покачи с почти 1,000% за 7 месеца

Известен крипто търговец и анализатор предположи, че един от най-големите алткойни по пазарна капитализация може да е на прага на рали.

27.09.2024 15:33 1мин. четене Kosta Gushterov

Близо $2 милиарда под формата на криптовалути ще бъдат отключени през октомври

През октомври ще бъдат пуснати в циркулация токени на стойност почти $2 милиарда от големи проекти начело със Celestia, като на 31 октомври мрежата ще отключи 175.75 милиона TIA на стойност $1.13 милиарда.

27.09.2024 14:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Етериум: Новите адреси намаляват въпреки скока на цената – какво следва?

Въпреки скока на цената на алткойна се наблюдава спад в броя на новите портфейли.

27.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.