Home

RobotEra събра над $700 хиляди в инвестиции – не изпускайте следващия Decentraland

13.01.2023 17:26 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
RobotEra събра над $700 хиляди в инвестиции – не изпускайте следващия Decentraland

Криптовалутата RobotEra събра над $700 хиляди в предварителната продажба. Не пропускайте тази възможност в ранен етап!

Метавселената е онлайн виртуален свят, който набира популярност през последните години. В Метавселената потребителите могат да създават свои собствени 3D аватари и да изследват виртуални светове. Потенциалът пред нея  е огромен и игрите са само едно от многото възможни приложения за тази технология.

RobotEra е нов проект, който има за цел да създаде игра в рамките на Метавселената. В нея играчите ще могат да изграждат свои собствени земи и да ги населяват с роботи аватари. Те също така ще могат да се състезават в различни игри с други играчи, като за победителите ще има награди.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Тази нова игра със сигурност ни дава представа какво е възможно в Метавселената. Със способността си да позволява на играчите да създават свои собствени светове и състезания, RobotEra има потенциала да се превърне в много популярна игра във виртуалното пространство.

В тази статия ще обясним какво точно прави RobotEra толкова перспективен проект и защо тези $700,000 в ранни инвестиции са само началото на нещо много по-голямо.

Какво трябва да знаем за Robotera?

  • Навлиза в една от най-атрактивните индустрии – Метавселената
  • Разработва игра с уникална концепция с роботи
  • Токенът разполага със значителен потенциал
  • Екипът планира да стартира бета версия на играта през 2023 година

 

Част от Метавселената – това е със сигурност добра новина

RobotEra може да се превърне в хит в гейминг индустрията на Метавселената. В допълнение, предприемачи като Марк Зъкърбърг са инвестирали в проекти, свързани с Метавселена.

До 2030 г. се очаква размерът на световния пазар на Метавселена да достигне до внушителните $678.80 милиарда. Колко голям е пазарът на Метавселената в момента? Той се оценява на около $47.48 милиарда през 2022 г. и се очаква да се развива с годишен темп на растеж (CAGR) от 39.44% между 2022 и 2030 г.

Бизнесът с игри в Метавселената е доминиран от големи играчи като Decentraland и The Sandbox.

Криптовалутите в Метавселената със значителни успехи

Според Coinmarketcap, основните играчи в Метавселената – Axie Infinity, Decentraland и The Sandbox отбелязват голям растеж в последната седмица, което е добър знак и за RobotEra и нейният TARO токен.

Axie Infinity има над $780 милиона пазарна капитализация, като AXS е поскъпнал с над 21% за последната седмица.

The Sandbox и Decentraland се нареждат непосредствено след Axie Infinity – съответно със $764 милиона и $733 милиона пазарна капитализация. SAND се покачи с над 19% за седмица, докато токена на Decentraland – MANA, скочи с 22.8%.

Именно това е една от причините много инвеститори да повярват на концепциите на Метавселената. Но има един проблем – най-евтиния токен – MANA, струва $0.3951, докато AXS е обявен на цена от $7.77. За да генерират добри печалби, инвеститорите трябва да вложат доста голяма сума пари.

И тук се намесва RobotEra.

Ниска цена, голям потенциал – какво точно предлага RobotEra?

За разлика от големите играчи в Метавселената, RobotEra предлага изключително изгодна цена, за която може да си закупите TARO токени – само $0.020. Тази цена няма да остане такава обаче, а ранните инвеститори в проекта ще могат да генерират до 60% печалба на хартия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Но какво точно представлява RobotEra? Тя е завладяваща нова игра с криптовалута, която позволява на играчите да изградят своя собствена Метавселена – свят, съсредоточен около роботизирани същества от бъдещето. Всеки потребител ще има уникален робот, който може да персонализира според вкуса си.

Всичко е възможно в Метавселената. Потребителите могат да закупят виртуална земя и да започнат строителство там. Потребителят е единственият собственик както на земята, така и на имотите върху нея, а сигурността се осигурява чрез смарт договори.

Потребителите могат също така да извличат ресурси от други места и дори да си създават спътници, които естествено ще бъдат роботи. Метавселената ще има свой личен свят, който ще предлага разнообразие от активности, включително посещение на нощни клубове, казина, фризьорски салони и разнообразие от други удобства, подобни на реалния свят.

Но наистина в Метавселената на RobotEra нищо не е непреодолимо. Най-забележителното е, че играчите могат да напредват чрез набор от задачи и дейности в допълнение към закупуването на земя. Добрата новина е, че програмирането не е необходимо. От друга страна, дори за новите потребители, самият интерфейс на платформата е много лесен и удобен.

Какви са начините инвеститорите да генерира доходност с RobotEra?

За разлика от някои крипто проекти, в RobotEra могат да се генерират средства по много различни начини, някои от които доста интересни.

Търговия с токени

Това е първият и най-очевиден начин. Ранните инвеститори могат да генерират до 60% потенциална печалба, ако инвестират днес. Разбира се, борсовите листинги могат да доведат до още по-големи печалби, което със сигурност е много добра новина. Предвид факта, че крипто пазарът е в процес на равитие, а потенциалът на Метавселената се оценява на над $680 милиарда, шансът да спечелите с търговия на TARO е добър.

robo

Стейкване (залагане на токени)

Инвеститорите могат да спечелят, като стейкнат своите TARO токени. Залагането на TARO токени позволява на потребителите да допринесат за безопасността на мрежата и се възнаграждава с повече TARO токени. Това е фантастичен начин инвеститорите да спечелят пари в свободното си време, без да полагат много усилия.

Наеми

Най-интересния доход, който можете да си докарате, е чрез наеми на виртуални имоти. Ако закупите виртуална земя изгодно, то вие може да я давате под наем за организиране на събития, както и на рекламодатели. Така вие можете да печелите от своите инвестиции.

Как да си купя токени TARO?

За да си закупите токени, трябва да имате крипто портфейл MetaMask (Trust Wallet за мобилни устройства). След това трябва да си закупите ETH/USDT от централизирана крипто борса и да се включите в предварителната продажба. В нейния край ще можете да заявите своите TARO токени  и да търгувате с тях.

Заключение

RobotEra събра над $700,000 и привлече много инвеститори. Тя предлага куп начини да печелите, докато се забавлявате с красивите NFT роботи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Toncoin е изправен пред сериозни рискове от разпродажба

Виден крипто анализатор предупреди, че Toncoin (TON), известен конкурент на Етериум (ETH), може скоро да бъде подложен на сериозен продажбен натиск.

27.09.2024 7:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Cardano е по-добър от Биткойн и Етериум според Чарлз Хоскинсън – ето защо

Конкуренцията между водещите блокчейн системи, включително Биткойн, Етериум и Cardano, се засилва, като Чарлз Хоскинсън от ADA направи смели твърдения след неотдавнашния Chang хард форк.

27.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Джъстин Сън мести милиони в TUSD: Предстои ли пазарна турбуленция?

Неотдавнашната дейност на Джъстин Сън, основател на Tron блокчейна, привлече вниманието, след като на различни адреси бяха прехвърлени милиони в TUSD – стабилни монети, обвързани с щатски долари.

26.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Крипто търговец превърна $95 в $96,900 за 12 часа – има ли повод за съмнение?

Неотдавнашният възход на крипто пазара и стартирането на нови проекти дадоха на инвеститорите възможности за бързи печалби.

26.09.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.