НАЧАЛО Алткойни

Шиба Ину: Актуализацията Shibarium е почти готова

01.01.2023 15:29 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Шиба Ину: Актуализацията Shibarium е почти готова

Водещият разработчик на Шиба Ину (SHIB), Шитоши Кусама обяви, че дългоочакваният Shibarium навлиза във финалната си фаза.

Дългоочакваната актуализация от втори слой Shibarium се подготвя от известно време и изглежда, че е близо до осъществяването на проекта. Нещо повече, Кусама развълнува общността, като заяви, че разработката пристига много скоро.

В туит той сподели новината, че наскоро се е състояла среща между екипа за разработка на SHIB и Unification. Срещата е сигнализирала, че актуализацията Shibarium навлиза във финалните си етапи.

 

Ще пристигне ли Shibarium в началото на 2023 г.?

Въпреки че Кусама сподели, че е планирано актуализацията да пристигне “скоро”, то по-рано тази седмица беше разкрита подобна информация от Discord. Там той сподели, че остават малко работа, след което има много документация и всичко ще бъде готово. Тъй като той използват идиом, не е ясно дали визира актуализацията Shibarium, но общността изглежда е на това мнение.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн отчита двуцифрени печалби на фона на пазарен спад


Освен това друг основен разработчик на SHIB, Трофиас, сподели подобно съобщение, заявявайки, че след ъпгрейда на уебсайта на Шиба Ину, следват документациите, а след това бета версията.

Разговорите за пускането на бета версията на Shibarium през 2023 г. изпълниха цялата общност с оптимизъм. Впоследствие активът поскъпна с над 3% след спекулациите около проекта. 

Пускането на протокола от втори слой би трябвало да подпомогне токена в огромна степен. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Важно съобщение от крипто проекта Ethernity за бъдещето на блокчейна

Разработчиците на алткойн, също регистриран в Binance, разкриха плановете си да създадат нова верига от втори слой на Етериум.

09.05.2024 1:00 1 мин. четене

Grayscale оттегли заявлението си за спот Етериум ETF

Според неотдавнашно подадено заявление предложението за листване и търговия с акции на борсово търгувания фонд за фючърси върху Етериум на Grayscale е било оттеглено.

08.05.2024 21:30 1 мин. четене

Тази криптовалута се изстреля с 200% за седмица – какво следва?

Tellor (TRB) отбеляза забележителен растеж през изминалата седмица, с 200% увеличение от месеца до момента и значително сцепление в социалните медийни платформи.

08.05.2024 20:30 1 мин. четене

Две криптовалути с голям потенциал за пробив тази седмица

Крипто пазарът бележи признаци на възстановяване след период на несигурност и значителни загуби. На фона на този потенциален обрат две криптовалути демонстрират забележително силна инерция.

08.05.2024 19:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.