НАЧАЛО Алткойни

Пет евтини криптовалути под $1, в които да инвестираме през 2023 г.

21.12.2022 16:58 5 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пет евтини криптовалути под $1, в които да инвестираме през 2023 г.

Не е необходимо криптовалутите да са скъпи. Всъщност повечето алткойни първоначално струват много под $1 и биха били отлична възможност за инвестиция през предстоящата 2023 г.

Повечето от тези токени са ERC-20 и са базирани на Етериум, така че можете да ги купите лесно с MetaMask или Trust Wallet. Ето списък с пет криптовалути, които можете да купите за по-малко от $1. Те са в процес на предварителна продажба и са относително евтини, но имат значителен потенциал през 2023 г.

FightOut


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


FightOut e Web3 Move-2-Earn приложение и проект за метавселена, който иска да комбинира виртуални тренировки с реални такива. Така те искат да насърчат потребителите си да водят активен начин на живот чрез тренировки в зала.

Потребителите на FightOut ще получат награди за своите тренировки, както и за успешно преодоляване на фитнес предизвикателства. Насърчавани ще бъдат и дейностите за развитието на общността.

Как да инвестирате във FightOut?

$FGHT, токенът на FightOut, може да бъде закупен срещу ETH или USDT. За целта трябва да се сдобиете с портфейл, който ги поддъжа – MetaMask или Trust Wallet. Свържете го с платформата и последвайте една от двете опции.

Закупуване на $FGHT чрез ETH

Въведете броя на Етериум токените, които искате да обмените срещу монетите на FightOut и завършете транзакцията. Трябва да вземете под внимание, че при транзакция с ETH се начисляват допълнителни такси.

Ако не разполагате с Етериум, то може да го закупите директно от платформата на FighOut чрез дебитна или кредитна карта.

Закупуване на $FGHT чрез USDT

Може да закупите и $FGHT и чрез USDT. Процедурата е същата, като тази с ETH. Натиснете бутона Buy $FGHT with USDT и въведете броят токени, който искате да размените срещу $FHGT.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Stake-for-membership

Чрез опцията Stake-for-membership на FightOut може да надградите обема на заложеното от вас, както и колко често залагате. Тренирайте повече и по-интензивно и може да спечелите някоя от следните награди:

  • Карта за брандирана фитнес зала
  • Консултация с медицински специалист
  • Промоционални стоки
  • Достъп до споделено работно място
  • Взаимодействие с някой от партньорите на проекта
  • Индивидуална тренировъчна сесия
  • NFT
  • Достъп до ексклузивни събития

Dash2Trade

D2T е отговорът на всички въпроси, които вълнуват инвеститорите след злополучния срив на FTX. Dash2Trade разполага с уникални инструменти за крипто информация. Може да се възползвате от социални сигнали, вълнения в различните общности, индикатори и инструменти за търговия, които претендират да бъдат най-добрите в своя клас.

Всичко сочи, че D2T може да се наложи като много добър токен както за инвеститори, така и за трейдъри точно заради тези инструменти.

Те генерират огромно внимание от цялата общност върху платформата и това вероятно няма да спре скоро. Потребителите, които искат да се възползват от тях се нуждаят от D2T токени. Има три нива на достъп – безплатен, базов и премиум, D2T е в етап на предварителна продажба №3, като цената е $0.0513. Тя ще приключи скоро и цената ще се покачи на $ 0.0533. Дотук платформата на Dash2Trade е набрала $10.5 милиона.

d2t


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


C+Charge

C+Charge е крипто платформа, която цели да подпомогне масовото навлизане на ежедневието на електромобили. Тя позволява на шофьорите на електромобили да печелят въглеродни кредити, както и демократизира системата, чрез милиарди, насочени към компаниите, произвеждащи такива коли. Предстои платформата да се обърне и към потребителите.

Но пък ранните купувачи са облагодетелствани. Анализаторите оценяват шансовете за скок в цената на CCHG – токенът на C+Charge – на около 85%. За разлика от масовите ERC-20 токени, C+Charge е базиран на BSC мрежата на Binance. Така екипът на проекта цели да промени индустрията на електромобилите и ще позволи на потребителите по-лесен преход към подобни превозни средства.

Още един таргет на C+Charge са производителите на зарядни станции. Така те целят още по-бързото внедряване на тези т.нар. “коли на бъдещето”.

RobotEra

RobotEra е платформа за крипто игри, в която играчите, чрез свои роботизирани аватари, могат да играят игри, изкарват пасивен доход и изследват метавселената на унищожената планета Taro.

В светът на Taro, играчите ще могат да създават свои игри и робо-спътници без нужда от умения в писането на код.

robotera

В RobotEra, играчите имат множество опции за пасивен доход – те ще могат да минават куестове, организират събития, залагат и отдават / наемат билбордове.

Екипът на RobotEra планира някои големи подобрения в света на играта, като се планира включването на обогатена реалност (AR). Играчите ще имат опция да строят свой свят, както и още повече опции за пасивен доход.

robotera

Токенът на RobotEra TARO (като планетата) успя да набере близо $400,000 при цена по врема на първата разпродажба от $0.020.

Calvaria (RIA)

В Calvaria: Duels of Eternity ще можете да се потопите в свят, базиран на митовете за задгробен живот на различни култури. Calvaria е игра с NFT карти, чрез които играчите търгуват и се съревновават.

Токенът на Calvaria е RIA. Чрез него може да закупувате NFT карти на пазара в играта. Това дава на играчите притежание върху колодите, както и влияние върху децентрализираната автономна организация (DAO) на играта. Собствениците на NFT карти могат да получават и пасивен доход срещу дигиталния си актив.

Токенът RIA e в процес на предварителна продажба, която се развива по-добре от очакванията. До сега са събрани повече от $2.2 милиона, а броят на токени в продажба е намален до половина. Така продажбата ще приключи по-бързо от планираното.

calvaria

Заключение

Алткойните доминират крипто пазара, както бе видимо от предварителните продажби на IMPT и Tamadoge. Dash2trade също е от големите фаворити на пазара, но и останалите токени не му отстъпват. Calvaria, RobotEra и C+Charge са апетитна хапка за всички ранни инвеститори.

Остава да видим дали тези евтини монети за по $1 ще запазят позитивните си тенденции и през 2023 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Големите крипто инвеститори агресивно купуват тези 5 криптовалути

В последните операции на Binance няколко крипто китове значително разшириха притежанията си чрез придобиване на значителни количества PEPE, LINK, UNI, MKR и ENS токени.

06.05.2024 8:00 2 мин. четене

Криптовалутата Sui ще има своя “ChatGPT момент” според създателя на проекта

След една оживена година, белязана от стартирането на основната мрежа и значими партньорства с гиганти в индустрията като компанията майка на TikTok ByteDance и Google, Mysten Labs, компанията зад протокола от първи слой SUI, е оптимист за траекторията на блокчейн технологията.

06.05.2024 2:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.