НАЧАЛО Биткойн

Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер

13.12.2022 7:09 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер

Според Макс Кайзер Биткойн (BTC) може да претърпи значителен подем дори преди следващия халвинг на мрежата, предвиден за 2024 г.

В ново интервю за Stansberry Research дългогодишният Биткойн бик каза, че предвижда цената на BTC да се покачи през следващите няколко десетилетия.

Посоката за Биткойн от 13 години е нагоре и ще бъде нагоре през следващите 20, 30, 40, 50 години… 

Въпреки че цената на флагманската криптовалута е спаднала с около 75% от най-високата си стойност за всички времена, Кайзер посочи, че хеширащата мощност на BTC е рекордно висока, което сигнализира, че активът е по-здрав от всякога.

Скоростта на обмен на данни в мрежата на Биткойн се нарича хеширащата мощност или хашрейт. Това е мярка за общата изчислителна мощност, която се използва за добиване на нови блокове в блокчейна. Обикновено се измерва в брой хашове в секунда (например терахаш в секунда или TH/s) и представлява броя на изчисленията, които мрежата е в състояние да извърши за определено време. 

По-високият хашрейт обикновено показва, че мрежата е по-сигурна и че нови блокове се добавят към блокчейна по-бързо. Важно е обаче да се отбележи, че този показател на мрежата на Биткойн може да варира с течение на времето в зависимост от различни фактори, като например броя на миньорите, участващи в мрежата, и трудността на процеса на добив.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Биткойн (BTC): Ветеран трейдър споделя какво да следим


Кайзер сподели:

За всички онези хора, които искат да направят адекватно проучване, те ще видят, че настоящата цена действително е отлична входна точка… и [Биткойн] очевидно ще се справи по-добре от всички фиатни пари.

И според мен превъзхожда златото… Гледам силата на мрежата, [това е] числото, което гледам. Не гледам толкова цената, гледам как се справя мрежата и как се справя хашрейтът и [дали] хората внасят капитал в мрежата, а това е на исторически максимум. Така че за мен Биткойн е на исторически връх днес. [Цената му е изоставащ индикатор].

Според известния Биткойн бик криптовалутата може “абсолютно” да направи огромни движения през 2023 г., като отбелязва, че “цената ще навакса, както винаги прави”.

Макс Кайзер е американски телевизионен водещ, предприемач и бивш брокер на ценни книжа. Той е водещ на финансовата телевизионна програма “Keiser Report” по RT и автор на книгата “Новата парадигма за финансовите пазари: Кредитната криза от 2008 г. и какво означава тя”

Той е известен с противоречивите си и откровени възгледи за финансите и икономиката и е виден защитник на използването на Биткойн и други криптовалути.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Ето защо цената на Биткойн може да е достигнала дъното

Между 30 април и 1 май Биткойн преживя значителен срив, като отбеляза 11.5% спад до $56,522. Този срив доведе до ликвидиране на лонг позиции с ливъридж на обща стойност $172 милиона.

02.05.2024 14:30 2 мин. четене

Бомбастична прогноза за цената на Биткойн от Кати Ууд

Главният изпълнителен директор на ARK Invest Кати Ууд преразглежда прогнозата си цената на Биткойн (BTC), очаквайки ръст, предизвикан от засиленото институционално участие във водещата по пазарна капитализация криптовалута.

02.05.2024 12:30 1 мин. четене

Ерата на Биткойн тепърва ще разгърне своя потенциал според макро експерт

Според макро експерта Лин Алдън, пътят на Биткойн към превръщането му във важен клас активи ще продължи повече от десетилетие.

02.05.2024 2:30 1 мин. четене

Биткойн може да спадне до $40,000 преди да възобнови възхода си

Известният трейдър Питър Бранд, известен със своя опит във финансовите пазари, предложи уникална гледна точка за потенциалната траектория на Биткойн след неотдавнашен спад на пазара.

02.05.2024 1:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Един отговор на “Сега е моментът да се купува Биткойн – М. Кайзер”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.