НАЧАЛО Алткойни

Тази криптовалута има потенциал за x10 и да се противопостави на мечия пазар

12.12.2022 15:16 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тази криптовалута има потенциал за x10 и да се противопостави на мечия пазар

Мечият пазар оказва сериозно влияние на цените на повечето криптовалути. Но има една монета, която може да се противопостави на негативния тренд и потенциално да скочи с 1,000%.

Крипто пространството продължава да се развива с невероятни темпове, но мечият пазар изглежда забавя този процес. И когато всички очаквахме да се постигне солиден прогрес, дойдоха новините за FTX и нещата отидоха в много различна посока.

След като втората най-голяма криптоборса изненада всички и изпадна във финансова несъстоятелност, повечето инвеститори започнаха рязко да изтеглят депозитите си, но много от тях нямаха този шанс.

Биткойн и алткойните бяха косвените жертви в цялата ситуация. BTC се срина до под $16,000, а се беше устремил към $20,000. Етериум също отбеляза спад, но се задържа над $1,000.

Една друга криптовалутата обаче, може да привлече вниманието на инвеститорите – Dash 2 Trade.

d2t

Dash 2 Trade – криптовалутата с Х10 потенциал

Dash 2 Trade е нова платформа, която е базирана на блокчейна на Етериум, а токенът D2T използва стандарта ERC-20.

За около месец бяха събрани повече от $9.5 милиона в инвестиции, а се намираме в третата от общо девет фази на предварителните продажби. Цената в момента е $0.0533, но се очаква да достигне до $0.0662.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Ранните инвеститори потенциално могат да генерират до 39% печалба, а планираните листвания на LBank и BitMart има шанс да създадат положителен тренд.

Блокчейнът на Dash 2 Trade се радва на голямо медийно внимание, като дори Bloomberg, Yahoo! Finance, Market Watch и The Economic Times го споменават.

d2t

Какво представлява Dash 2 Trade?

Какво стои зад проекта? Dash 2 Trade разполага с платформа за крипто сигнали и анализ на различни криптовалути. Интерфейсът е лесен и удобен за употреба, като дори начинаещи потребители ще могат да се възползват от платформата и да търгуват успешно.

Ключовата пазарна характеристика на блокчейна е уникалният точков механизъм за нови криптовалути в предварителни продажби – той ще позволява на потребителите да следят всичко най-ново в индустрията, а оценяването ще става с няколко метрики, които ще използват най-доброто от задвижван от изкуствен интелект (ИИ) алгоритъм и крипто експертите на Dash 2 Trade.

По този начин всеки ще може да се включва в най-ранна фаза на нови крипто проекти и да печели от това.

Някои от най-известните други приложения на платформата са изграждането на различни търговски стратегии, което ще позволява да се настрои оптималната стратегия за трейдинг на криптовалути, както и да се правят различни тестове.

Инвеститорите ще разполагат с най-висок клас технически индикатори, за да бъдат винаги “в крак” с новостите, а индикаторът за социални настроения ще помага да се намерят потенциални проекти по-бързо от всякога.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Разбира се, търговията с криптовалути е рисково начинание и от екипа на Dash 2 Trade са се постарали да направят профилиране на риска, за да могат трейдърите да избягват капаните на крипто пазара.

d2t

Токеномика на Dash 2 Trade

Както вече разбрахме, токенът на Dash 2 Trade е изграден върху Етериум. Във всичките кръгове на предварителните продажби ще се разпределят общо 700 милиона от общо 1 милиард токена.

D2T токенът ще се използва, за да захранва вътрешната система, както и за плащане на абонаментните планове. Макар да има безплатна версия, тя ще бъде доста “оскъдна”. Стартовият план започва на цена от 400 D2T на месец, а професионалният такъв ще струва на инвеститорите 1,000 D2T месечно.

d2t

Екип на платформата

Екипът на платформата вече има опит с предишни проекти, а именно успешната финансова платформа Learn 2 Trade, която събра над 70,000 членове.

По този начин се научиха доста уроци и се усвоиха добри практики, които ще помогнат на инвеститорите да се възползват от една топ платформа за крипто търговия, която разполага с лесен и удобен дизайн, както и страхотна практичност.

d2t

Заключение

FTX създаде огромна каша за цялата крипто индустрия, като най-потърпешви бяха алткойните и Биткойн, разбира се. Дори Джо Байдън се изказа доста “ласкаво” за всичко случващо се в момента. На фона на негативните новини обаче се появи нов проект на хоризонта, който може да зарадва инвеститорите – Dash 2 Trade. Със своя интуитивен интерфейс, опитен екип и страхотни решения, които блокчейнът предлага, таванът пред тази криптовалута може да е много, много високо.

d2t

Често задавани въпроси

Има ли Dash 2 Trade потенциал за 10Х доходност?

Dash 2 Trade има огромен потенциал пред себе си и предполагаемо може да стигне 10Х напук на мечия пазар. Токенът е още във фазата на предварителни продажби, но има солиден екип с опит зад гърба си, както и над $9.5 милиона в инвестиции. Реномирани издания като Bloomberg, The Economic Times & Market Watch вече писаха за проекта.

Ще пострада ли D2T от срива на FTX?

Най-добрата новина е, че D2T няма да е потърпевш от краха на крипто борсата. Причината е проста – токенът на Dash 2 Trade още не е листнат на централизираните крипто борси и неговата цена е стабилна, като е $0.0533 за токен.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Shiba Inu: Хард форкът на Shibarium е завършен успешно

Shiba Inu (SHIB) официално завърши дългоочакваният си хард форк Shibarium, както бе обявено чрез актуализация в X (Twitter).

04.05.2024 13:30 1 мин. четене

Етериум кит мести токените си след невероятната печалба от 962,195%

LookOnChain съобщи за изненадващо събитие в екосистемата Етериум (ETH): портфейлът на участник в ICO-то се раздвижи след период на неактивност от близо девет години.

04.05.2024 6:30 2 мин. четене

3 събития през май 2024 година, в които може да се сдобиете с безплатни криптовалути

Аirdrop събитията играят неразделна роля в екосистемата на криптовалутите, като служат като инструменти за ангажиране на общността и награди.

04.05.2024 5:00 2 мин. четене

Dogecoin и един изненадващ алткойн надминаха Биткойн по тази метрика

През последните месеци се наблюдаваше значителен ръст както на Биткойн, така и на алткойните, като през март BTC достигна нов исторически връх (ATH).

04.05.2024 0:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.