НАЧАЛО Алткойни

Тези 4 криптовалути могат да изненадат криптопазара

24.11.2022 16:45 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Тези 4 криптовалути могат да изненадат криптопазара

Тези 4 криптовалути могат да изненадат всички на криптопазара, докато другите алткойни се движат надолу.

Крипто пазарът претърпя значителна волатилност в последно време, а сривът на крипто борсата FTX вся паника сред инвеститорите.

Големите криптовалути като Биткойн и Етериум, които отчетоха значителен възход, изведнъж започнаха да се коригират. Другите алткойни също ги последваха.

Във времена, в които инвеститорите започват да се съмняват в бъдещето на крипто света, 4 нови алткойна привличат вниманието на ивнеститорите.

Те са още във фазата на предварителни продажби, но вече успяха да съберат солидни инвестиции и да получат голямо медийно внимание.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Кои криптовалути изглеждат обещаващо?

Dash 2 Trade, RobotEra, Calvaria и IMPT са фаворити сред определени инвеститори напоследък. Те бележат напредък, а перспективите им са обещаващи. Нека видим и малко повече информация за всяка от тях.

Dash 2 Trade – Крипто платформата, която ще промени света на инвеститорите

d2t

Dash 2 Trade е обещаващ криптопроект, който събра над $6.4 милиона от началото на предварителните продажби. В момента се намира в третата от общо девет фази, като цената сега е $0.0513.

Самата платформа предоставя крипто сигнали и анализ на различни криптовалути. Интерефейсът е изключително опростен, за да могат трейдъри с всякакви нива на опит да се възползват, като целта е всеки от тях да спечели от информацията, с която ще разполага платформата.

Това, което отличава Dash 2 Trade от много други подобни продукти на пазара е алгоритъмът за откриване и оценяване на нови криптовалути – той ще разполага с 12 метрики, които ще бъдат оценявани от изкуствен интелект (AI) и опитни трейдъри.

Ранните инвеститори ще генерират доходност от 39%, когато токенът на платформата – D2T, се листне на борсите LBank и BitMart.

Възможностите пред Dash 2 Trade са огромни, а D2T токенът заслужава внимание.

d2t

 

RobotEra – Крипто игра в Метавселената с роботи

roboterra

RobotEra е нова крипто игра в Метавселената, която съвсем наскоро стартира предварителните продажби, а вече събра над $100,000 инвестиции и продаде над 5.5 милиона TARO токена. Освен това основателите получиха финансова помощ от LBank Labs, което е знак на доверие.

Крипто играта ще представлява Метавселена, в която всеки играч ще разполага с аватар – NFT робот, с който ще може да обикаля различни земи, да купува земя, да участва в мисии и дори да посещава различни събития в Метавселената като концерти, нощни клубове, театри и други.

Проектът се задвижва от блокчейна на Етериум. Самият токен струва $0.020 в първата от общо три фази на предварителните продажби, но ще се повиши с 20% в следващия етап, а в последния трети етап ще струва $0.032 или 60% повече от първоначалната цена.

robotera

Инвестиралите рано със сигурност потриват ръце от факта, че централизираната крипто борса LBank вероятно ще листне токена на пазара и ще повиши още стойността му.

robotera3


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Calvaria – Крипто игра с бойни карти, която има безплатна версия

ria

Calvaria: Duels of Eternity е една нова P2E крипто игра с NFT карти, която получи сериозно внимание и привлече много инвеститори. В момента се намира в края на четвъртия от общо десет етапа на предварителни продажби, като вече са събрани над $1.8 милиона. Цената е $0.025, но до края на предварителните продажби ще стигне $0.055.

Ръководството на Calvaria направи много умел ход, като добави безплатна версия, с което успя да привлече много геймъри, които тестваха играта и в последствие инвестираха в нея. Освен това тя има и мобилна версия.

Също като другите проекти в списъка, Calvaria е изградена върху блокчейна на Етериум, като RIA токенът се използва за “двигател” на цялата екосистема и е базиран на ERC-20. Планирани са общо 1 милиард емитирани токена, като 300 милиона от тях ще бъдат за предпродажбите.

Calvaria е много щедра с ранните инвеститори, които ще имат шанс да генерират до 450% доходност в края на предпродажбите, а осигурените листвания в три борси – Kucoin, Gate.io и XT.com са обещаващ признак.

calvaria

IMPT – криптовалута за въглеродни кредити, която ще промени света

IMPT e нов, но доста обещаващ блокчейн, въпреки че дори не е листнат на крипто бористе. Криптовалутата вече успя да събере над $13 милиона в инвестиции.

Това, което прави този проект специален, е мисията – борба с климатичните промени, като от IMPT се опитват да ангажират потребители и бизнеси да участват активно в намаляването на въглеродния отпечатък.

В момента се намираме във втората от общо три фази на предварителните продажби, като цената е $0.023, но ще се покачи до $0.028. Тези, които инвестираха рано, ще могат да спечелят 55% от своето начинание, но не е късно да го сторите и сега.

Заключение

D2T, TARO, RIA, IMPT са обещаващи проекти, които успяват да привлекат вниамнието на инвеститорите. Те се получават медийно внимание, финансова подкрепа, както и партньорства с организации. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява възгледите на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Накъде се насочват Solana и Ethena на фона на пазарната корекция?

Познат крипто стратег предупреди, че флагманската криптовалута, Биткойн (BTC) може би все още е в процес на корекция.

03.05.2024 18:30 1 мин. четене

OKX добавя нова криптовалута към своята спот платформа

OKX, позната крипто борса и технологична фирма Web3, представи планове за добавяне на токена ZERO на ZeroLend към спот пазара.

03.05.2024 15:00 1 мин. четене

Освен Solana, друг блокчейн изгрява на арената на меме криптовалутите

Според информацията са се появили доста спекулации около общностните монети на Avalanche (AVAX) през последните два месеца.

03.05.2024 1:30 2 мин. четене

Ръст в активността на мрежата Shiba Inu (SHIB) – крипто китовете прехвърлят големи количества-токени

Shiba Inu (SHIB) наскоро претърпя скок в активността на китовете, което показва значителни движения след спад на цената от над 10% през последните седем дни.

03.05.2024 0:30 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.