Home

Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути

14.11.2022 19:02 5мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути

Въпреки срива на FTX, експертите очакват тези 4 криптовалути да скочат с 10 пъти. Нека видим кои са те.

Крипто зимата влияе на пазара, а финансовият колапс, пред който бе изправена една от най-големите борси в света – FTX, не се отрази добре на крипто света. Binance имаха готовност да се намесят и да покрият ликвидната “пропаст”, която ще коства на много потребители техните инвестиции, но разследванията от американските служби на FTX и дъщерната компания Alameda се оказаха достатъчна причина за най-голямата крипто борса в света да се откаже от тази идея и да остави конкурента си да потъне безславно.

Биткойн и Етериум, които бяха тръгнали стремително напред, паднаха бързо от новината за фалита на FTX. Най-старата криптовалута точно беше пробила над $20,000 и се подготвяше за нов ноемврийски скок, а водещият алткойн се запъти към първи голям пробив след Сливането. 

Вместо това BTC падна до малко над $16,000, а ETH падна заплашително близо до психологическата бариера от $1,000. Това накара много крипто инвеститори да се запитат дали си заслужава въобще да продължават.

Много анализатори започнаха да гледат за добри възможности извън популярните криптовалути – и ги откриха в блокчейните в период на предварителна продажба.

Те разполагат с много предимства – минималният праг за инвестиция е нисък – под $50, ниските цени предразполагат към големи движения, а освен това те са далеч от масовия инвеститор, което дава шанс на по-наблюдателните трейдъри да откриват потенциални проекти по-лесно.

Нека видим и кои са криптовалутите във фазата на предпродажбите, които дават шанс за огромна възвръщаемост от 1,000 и повече процента.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Кои са 4-те криптовалути, които могат да нараснат 10х пъти

1) Dash 2 Trade – Криптовалута с изключителен потенциал за 2022 година

2) Robotera – P2E крипто игра в Метавселената, която има подкрепата на LBank

3) IMPT – Екологичен блокчейн, събрал огромни инвестиции

4) Calvaria – Играта, която може да промени крипто гейминг света

Преглед на 4-те криптовалути

Предварителните продажби винаги са били мистериозен елемент в крипто света, но това кара много ентусиасти да купуват токени, тъй като потенциалната печалба е огромна, а инвестицията е минимална, като прагът обикновено е между $20 и $30 и почти винаги под $50.

 Dash 2 Trade – Криптовалута с изключителен потенциал за 2022 година

Dash 2 Trade е криптовалута с невероятен потенциал за 2022г. За под три седмици D2Т токенът събра почти $6 милиона в инвестиции, а в момента се намира в третия от общо 9 етапа на предварителни продажби.

impt

Платформата дава шанс на инвеститори с всякакво ниво на опит да получават крипто сигнали и да откриват нови перспективни криптовалути.

В момента цената на D2T е $0.0513 за токен, като тези, които инвестираха в първия кръг на предварителните продажби, ще генерират до 39% доходност. Но дори да се включите сега, ще имате възможност за добра потенциална печалба, особено предвид факта, че предстои листване в централизираната борса LBank и може да станем свидетели на до 10Х увеличение в цената.

d2t

Roboterа – P2E крипто игра в Метавселената, която има подкрепата на LBank

robotera

Говорейки за LBank, няма как да изпуснем Robotera – блокчейн игра в Метавселената, която получи директна финансова подкрепа от LBank Labs.

Концепцията на играта включва различни състезания, закупуване на виртуална земя и NFT роботи. 

Проектът се намира в първата от общо три фази на предварителни продажби, a вече са продадени над 1.5 милиона токена в рамките на два дни. В момента цената е $0.020 за токен, но в следващата фаза ще достигне $0.025. Към края на предпродажбите при цена от $0.032 ранните инвеститори ще стигнат 60% доходност.

robotera

Разбира се, листването на крипто борсата LBank е следващия етап в развитието на проекта, а инвеститорите потриват ръце и очакват до десеторна възвръщаемост.

robotera

IMPT- Екологичен блокчейн, събрал огромни инвестиции

IMPT успя да си спечели репутацията на екологичен блокчейн. Токенът привлече инвестиции на стойност над $12.6 милиона, като си е поставил амбициозната цел да свърже еко-ориентирани брандове с клиенти, които ще печелят въглеродни кредити под формата на различни награди и отстъпки.

impt

В момента се намираме на втората от общо три фази на предпродажбите, а цената е $0.023. Ранните инвеститори ще генерират 55% доходност, когато проектът стигне края на предпродажбите, но дори да инвестирате сега, ще можете да постигнете над 20% печалба още преди листването. 

Предвид огромните очаквания, които е създал, ниската цена и вота на доверие от брандове като Amazon и Microsoft, смятаме, че IMPT токенът има добри шансове да постигне значителна доходност.

impt2

Calvaria – Играта, която ще промени крипто гейминг света

Calvaria: Duels of Eternity е нова крипто игра, която ще промени крипто гейминга завинаги. За разлика от много други известни подобни проекти, тя е разработена за мобилни устройства още от самото си начало, а освен това геймърите биват привлечени от безплатната версия, която дава шанс да тестват играта, без да инвестират средствата си.

Неслучайно Calvaria  силно търсена в предпродажбите, като вече стигна края на четвъртата от общо десет фази. Това, което я прави перспективна инвестиция, е ниският капитал, който искат да съберат от екипа, както и възможността ранните инвеститори да генерират 450% доходност в края на предпродажбите.

С обещани листвания в Gate.io, Kucoin и XT.com, тези 450% много вероятно ще стигнат 1,000%, а защо не и повече за отрицателно време.

calvaria

Заключение

Dash 2 Trade, Robotera, IMPT и Calvaria са страхотни нови крипто проекти, които имат добри перспективи, а очакванията пред тях са да донесат огромна доходност на своите инвеститори. Всички те имат прекрасно работещи концепции, план за развитие и верни последователи. 

Често задавани въпроси 

Защо някои инвестират в предпродажбите?

Някои инвеститори с висок апетит за риск обичат предварителните продажби, защото могат да се сдобият с токени на много ниски цени, като нерядко успешни криптовалути успяват при първото си листване да пробият с 10 и дори 15 пъти спрямо цената преди това.

Коя е най-потенциалната криптовалута от списъка?

Макар всеки от блокчейните в статията да има своите силни страни, ние вярваме, че Dash 2 Trade разполага с вярата от инвеститорите, както и уникалната пазарна характеристика да предоставя на трейдърите нови възможности да генерират доходност. Не на последно място, екипът зад проекта вече е изградил друга успешна платформа с десетки хиляди потребители, а именно – Learn 2 Trade.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Алткойните са готови да навлезнат в бича фаза според експерт

Алткойн пазарът може скоро да навлезе в бичи период.

23.09.2024 22:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Този алткойн поскъпна с почти 40% след листинг на Binance

В понеделник инвеститорският интерес към играта, базирана на блокчейн, и DeFi протокола се повиши, като цената на токена скочи с близо 37%.

23.09.2024 19:40 1мин. четене Alexander Zdravkov

Hemi се опитва да обедини Биткойн и Етериум с “тунели” между веригите

На фона на неотдавнашните крипто хакове, разкриващи уязвимости в крос-верижните мостове, общността проучва по-безопасни алтернативи за оперативна съвместимост.

23.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 ключови събития в САЩ, които крипто инвеститорите ще следят тази седмица

Тази седмица финансовите пазари следят отблизо няколко ключови икономически събития в САЩ, които биха могли да окажат пряко или косвено въздействие върху стратегиите на криптоинвеститорите.

23.09.2024 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Един отговор на “Експерти прогнозират 1,000% скок за тези 4 криптовалути”
  1. Уникално нескопосана статия… причината за спадането на цената на крипто активите е фалита на FTX… wtf. Специалистите прогнозират… кои са тези специалисти. От къде идва информацията… на какво е базирана. Пълна загуба на време.

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.