НАЧАЛО Биткойн

Биткойн (BTC): Трейдър, предвидил срива на пазара, споделя нова прогноза

10.11.2022 20:22 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн (BTC): Трейдър, предвидил срива на пазара, споделя нова прогноза

Крипто трейдър, който предрече тазгодишния срив на криптовалутите, прогнозира скорошно достигане на нови дъна за двете най-големи криптовалути.

Анализатор, подвизаващ се под псевдонима “Capo”, сподели в Twitter, че Биткойн е загубил ключова подкрепа и прогнозира, че цената може да продължи спада си.

Прогнозата идва в момент, когато цената на Биткойн започна да се понижава в очевидна реакция към събитията около срива на гигантската криптоборса FTX на Сам Банкман-Фрид.

Ключовата подкрепа беше пробита и въпреки това виждате хора, които са бичи настроени. $14,000 са като магнит.

btc

По-късно той сподели туит, в който актуализира прогнозата си за цената на Биткойн, като определи дъното на $13,000, твърдейки, че инвеститорите вече са по-предпазливо настроени.

Потенциални цели за локално дъно след събитие за капитулация: Биткойн $13,000 – $14,000.

Трейдърът също така сподели:

Индикаторите показват, че събитието на капитулацията вече се случва. Очакваме последния спад от 15% при BTC и 30%-40% при алткойните. След това локалното дъно е налице. Вероятно тази седмица.

Той предупреждава, че предстои още една вълна значителни спадове.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Колко печалба е направила Кати Ууд от Биткойн (BTC)?


Коментирайки Етериум, Capo прогнозира спад до диапазона $700 – $750 за платформата за смарт договори. Към момента на писане на статията ETH се търгува около $1,280, като направи известен отскок в последните часове.

Capo също така прогнозира нови дъна за Cardano (ADA) между $0.18 и $0.23, за Лайткойн (LTC) между $29 и $32 и за Polkadot (DOT) около $3.40 – $3.60.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Новите крипто китове купуват Биткойн с невероятни темпове

Според главния изпълнителен директор на платформата за блокчейн анализи CryptoQuant се очертава тенденция, при която новосъздадените крипто китове придобиват Биткойн (BTC) с по-бързи темпове в сравнение с по-дългогодишните си колеги.

27.04.2024 14:04 2 мин. четене

Ще отмени ли Китай забраната за Биткойн?

Китай, който преди беше известен със строгата си позиция по отношение на криптовалутите, изглежда преразглежда подхода си към Биткойн.

27.04.2024 9:00 1 мин. четене

Поредният финансов гигант разкри експозиция към Биткойн (BTC)

Според информацията, BNY Mellon, известна като най-старата банка в САЩ, е направила важно разкритие в документи, подадени до Комисията по ценните книжа и борсите.

26.04.2024 15:00 1 мин. четене

БРИКС: Биткойн може изцяло да промени световните финанси – МВФ

На фона на стремежа на алианса БРИКС за приемане на дигитални валути Международният валутен фонд (МВФ) наскоро започна дискусии относно Биткойн и неговия потенциал да промени световния финансов пейзаж.

26.04.2024 14:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.