НАЧАЛО Алткойни

След скока в цената на Dogecoin, трейдърите прогнозират, че и тези 7 криптовалути биха могли да нараснат 10 пъти

09.11.2022 10:18 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
След скока в цената на Dogecoin, трейдърите прогнозират, че и тези 7 криптовалути биха могли да нараснат 10 пъти

DOGE регистрира скок, като достигна $0.10. Ето кои токени могат да нараснат 10 пъти, включително D2T, TAMA и IMPT.

Цената на Dogecoin (DOGE) удари $0.10, така че ентусиастите навсякъде се чудят коя криптовалута да купят след това?

Със сигурност на пазара има силни имена като TAMA, IMPT и, разбира се, Биткойн. Но може би най-популярното име в момента е Dash2Trade. D2T е токен е базиран на ERC-20 стандарта и предлага достъп до аналитични инструменти за трейдинг.

Вижте кои са другите 7 криптовалути, за които трейдърите прогнозират, че биха могли да нараснат 10 пъти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.



Криптовалутите, които изглежда могат да последват Dogecoin

Ето кратък списък на най-споменаваните имена в Twitter към момента. Тези токени са чудесна възможност за тези, които са пропуснали да закупят DOGE преди скока.

Shiba Inu

SHIB често следва Dogecoin.

GCR (@GiganticRebirth), известен потребител с близо 300 хил. последователи в два акаунта в Twitter, написа от втория си акаунт, че 1 DOGE струва около 8,000 SHIB, отбелязвайки двугодишен връх на тази ценова разлика. В исторически план това съотношение е около 5,000 SHIB.

@GiganticRebirth е известен с точните си прогнози, включително за върха на Биткойн през 2021 г. и мечия пазар през 2022 г., заедно със срива на UST и LUNA месеци преди да се сринат. Това му спечели облог от $10 млн. с До Куон.

Tamadoge

Съвсем наскоро TAMA поскъпна с почти 2,000%, като скочи от около $0.01 до $0.197.

Ниската пазарна капитализация от $24 млн. и славата на Doge мемето правят TAMA монета, която трябва да се следи. Играта с NFT домашни любимци със сигурност ще допринесе за покачване на стойността.

TAMA може да бъде закупена на OKX. В момента се търгува на цена от $0.023.

tama

SushiSwap

DonAlt и Jim Talbot бяха сред първите търговци, които публикуваха бичи прогнози за цените на SUSHI.

В момента SushiSwap се търгува на цена от $1.7, а преминаването към най-високата стойност за всички времена от $23 би било корекция от над 1,000%.

ApeCoin

The Bored Ape NFTs са попкултурна сензация, а Yuga Labs едва ли ще изчезне, тъй като се оценява на $5 милиона.

@HackermanAce и други топ трейдъри очакват APE да се представи добре в дългосрочен план, въпреки неотдавнашните корекции. Токенът се използва като местна валута на метавселената Otherside, което само му добавя допълнителна стойност.

Очаква се ApeCoin да се върне на своята ATH от $28 след огромен скок от сегашната си цена.

Ще даде ли DOGE път на новите криптовалути 

Въпрос на време е Dogecoin да се успокои. Това би отворило пътя за възход на някои нови криптовалути през следващите месеци.

IMPT

IMPT е във възход! След одобрението на Джейкъб Бъри и Crypto Ahoy токенът на Impact Project събра $11 милиона в предварителната продажба. Сега той има за цел да приложи блокчейн технологията към въглеродните кредити. 

IMPT провежда предварителна продажба, а токените са налични на impt.io.

impt


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Calvaria

Calvaria е P2E фентъзи крипто със собствен RIA токен, който в момента е в продажба. Играта ще бъде пусната през 2023 г. и е сравнявана с Gods Unchained.

Посетете Calvaria.io, за да закупите токени RIA.

 

ria

Dash 2 Trade

D2T може да е следващата монета, която може да даде значителна възвръщаемост. Това би било възможно, тъй като платформата предоставя достъп до някои полезни инструменти за криптоанализ и все още е в ранна предварителна продажба.

Можете да закупите D2T в платформата Dash2Trade.com.

d2t

Може ли цената на Dogecoin да продължи да се покачва?

Bluntz (@SmartContracter) публикува информация по темата, като прогнозира късно покачване на SHIB като последица от скока на DOGE. Никой обаче не смята, че DOGE е приключила.

Той прогнозира, че след няколко години цената на DOGE ще бъде по-висока от $0.065. По отношение на неотдавнашното покачване на Dogecoin, Bluntz заяви, че единственият риск при Doge е да не се запасите с достатъчно.

@SmartContracter е известен с това, че прогнозира дъното на мечия пазар на BTC през 2018 г. шест месеца преди то да се случи. Неговата прогноза за цената се размина само с $40.

Неговите прогнози за DOGE са, че токенът ще достигне $1 (1,000% увеличение). Най-високата стойност на монетата за всички времена беше $0.74 през май 21 г., когато Илон Мъск беше гост в Saturday Night Live и го спомена.

Не можем да кажем със сигурност колко високо ще се повиши цената на DOGE, но криптовалутата ще бъде основна тема в Twitter сега, когато е закупен от собственика на SpaceX и Tesla.

Ъпдейт: На 29 октомври цената на Dogecoin се повиши до $0.151, но след това се върна обратно до $0.11 – $0.12.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява ивнестиционен съвет.


Новият ERC-20 токен Dash 2 Trade предлага по-бързи печалби?

Токенът D2T е базиран на ERC-20, което означава, че може да се закупи с Етериум.Платформата на Dash 2 Trade предоставя достъп до инструменти за анализ на търговията. В момента се намира в предварителна продажба и може да се закупи за $ 0.0476.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Binance премахва тези 5 криптовалути от фючърсната си платформа

Binance Futures, подразделението за търговия с фючърси на крипто борсата Binance, представи оперативни корекции, които ще засегнат няколко безсрочни договора.

06.05.2024 17:00 2 мин. четене

Tesla на Илон Мъск официално добави плащания с Dogecoin

Tesla, ръководена от Илон Мъск, въведе Dogecoin като официален метод за плащане на своя уебсайт. Страницата за плащания е преработена, за да включи Dogecoin – любимата меме монета на голяма част от крипто общността.

06.05.2024 13:35 1 мин. четене

Тези 4 проекта ще отключат токени на стойност над $2 милиарда този месец

Според данни на Token Unlocks през май ще бъдат пуснати значителни количества токени от различни крипто проекти, като водещи ще бъдат Aavo, Pyth Network, Memecoin и Starknet.

06.05.2024 9:30 2 мин. четене

Най-големият алткойн сезон се задава на хоризонта според крипто експерт

Скорошният скок на Биткойн (BTC) до рекордно високата стойност от $73,750, последван от спад до $57,000, постави основите на това, което мнозина в криптовалутната общност очакват като начало на алткойн сезона.

06.05.2024 8:30 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.