НАЧАЛО Други

Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

23.10.2022 15:02 2 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дейвид Шварц не желае да напуска Ripple

В неотдавнашен туит Дейвид Шварц, главен технологичен директор на Ripple, сигнализира, че не желае да напусне компанията.

Шварц каза, че “би искал” да започне нов проект от нулата. Изпълнителният директор сподели, че има много нови неща, по които би искал да работи. Той обаче не иска да полага само повърхностни усилия. Шварц призна, че вече не изпитва необходимата страст, за да стартира нов голям проект в момента.

“Човекът за трилиони долари” на Ripple, който е архитектът зад XRP Ledger, каза, че не му се иска да работи по 50 часа седмично през следващите две години.

“Просто вече не го усещам по този начин”, каза той.

Шварц твърди, че е имал толкова интензивен работен график, когато е работил по XRPL заедно със Стефан Томас, Артър Брито и Крис Ларсен. Той обаче не смята, че ще може да ръководи такъв мащабен проект отново.

Говорейки за работата си в Ripple, Шварц сподели, че му харесва фактът, че компанията му дава възможност да работи с най-съвременни технологии и да създава нови продукти.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Алткойн скочи с 30% докато пазарът се движи в обхват


На 21 октомври ветеранът криптограф Ник Бугалис заяви, че напуска Ripple. Той бе прекарал около десетилетие в работа по XRP Ledger и времето си там като “невероятно”, като добави, че е благодарен на Шварц, Брито и други колеги.

Шварц каза, че е “тъжен”, защото няма да може да работи повече с Бугалис, но се радва, че бившият му колега е намерил пътя си напред.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ще намали ли Федералния резерв лихвените проценти през 2024?

Икономистите на Goldman Sachs повториха прогнозата си за две намаления на лихвените проценти за остатъка от годината след среща на Федералния комитет за отворен пазар (FOMC), описана като „до голяма степен безпроблемна, но клоняща към “гълъбови“ настроения.

08.05.2024 10:00 1 мин. четене

Технологичните гиганти формират коалиции, за да се борят с Nvidia

На фона на глобалната конкуренция за оспорване на господството на Nvidia в сектора на AI чиповете, компаниите засилват усилията си да заемат своята ниша.

08.05.2024 9:00 1 мин. четене

БРИКС: Сърбия може да обърне гръб на Европа и да се насочи към Китай

Посещението на китайския президент Си Дзинпин в Белград на 7 май се случва на фона на съпротивата на президента на Сърбия Александър Вучич да се присъедини към Запада, особено към ЕС.

08.05.2024 7:30 2 мин. четене

Кешът засенчва облигациите тази година – но това може да се промени

През 2024 г. парите в брой се представят по-добре от голяма част от облигационния пазар. Основната причина за по-доброто представяне на парите в брой в сравнение с облигациите беше забавеното преминаване на Федералния резерв към намаляване на лихвените проценти през тази година, тъй като някои аспекти на инфлацията се оказаха по-устойчиви на контрол, отколкото се очакваше първоначално.

08.05.2024 7:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.