Home

Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

04.10.2022 9:54 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance са изгорили LUNC на стойност $1.8 милиона

В понеделник (3 октомври) беше обявен размера на таксите от търговия с LUNC, изгорени в партида 1, която е за периода от 21 септември до 1 октомври (включително).

Както Binance Research обясни в статия, публикувана на 31 май 2022 г., Terra Classic, която беше ребрандирана от Terra, е “публичен блокчейн, базиран на Tendermint” и “дом на алгоритмичната стабилна монета TerraClassicUSD (USTC)”.

След като през май 2022 г. оригиналният стейбълкойн UST загуби фиксацията си към щатския долар, “общността зад Terra Classic реши да създаде нов блокчейн без алгоритмичните стабилни монети, наречен Terra 2.0”, а “новите токени LUNA бяха пуснати чрез airdrop на старите потребители, които бяха засегнати от срива”.

LUNC е родният токен на Terra Classic и се използва за стейкинг, управление на мрежата и плащане на такси.

На 26 септември Binance съобщи в блога си, че ще “въведе механизъм за изгаряне на Terra Classic (LUNC) върху таксите за търговия”.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Credit Suisse на ръба на колапс – какво да следим?


След това компанията обясни причината за избора да се изгарят таксите за търговия с LUNC:

В отговор на предложението на общността на LUNC за изгаряне на таксите за търговия […] Binance ще въведе механизъм за изгаряне на всички такси за търговия на спот и маржин двойки на LUNC, като ги изпрати на адреса за изгаряне на LUNC. Конкретното количество LUNC, което ще бъде изгорено, неговата еквивалентна стойност в USDT и идентификаторът на транзакцията във веригата ще бъдат актуализирани всяка седмица в това съобщение до второ нареждане.

Tази публикация в блога беше актуализирана вчера (3 октомври), за да покаже последния запис за изгаряне, в който се посочва, че към края на деня на 1 октомври Binance е изгорила около 5.6 милиарда токена LUNC (на стойност над $1.8 милиона):

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Биткойн срещу злато: Питър Шиф и Питър Бранд коментират възможностите

Дългогодишният дебат между Биткойн (BTC) и златото като инвестиционни активи отново предизвика сблъсък между легендарния трейдър Питър Бранд и дългогодишния крипто скептик Питър Шиф.

07.09.2024 21:00 2мин. четене

Мениджър на активи оттегля заявлението си за спот Етериум ETF

Мениджърът на активи WisdomTree поиска да оттегли от Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) своето S-1 заявление за спот Етериум борсово търгуван фонд (ETF), повече от три години след първоначалното му подаване.

07.09.2024 17:00 1мин. четене

Компанията зад ChatGPT увеличи платената си потребителска база с над 60%

Бизнес сегментът на OpenAI, включващ продуктите ChatGPT Enterprise, Team и Edu, е увеличил платената си потребителска база с близо 67% от април насам, като към 5 септември е надхвърлил един милион потребители.

07.09.2024 12:30 2мин. четене

Индия ще одобри още две офшорни крипто борси

Индийското звено за финансово разузнаване (FIU) обмисля възобновяването на дейността на още две международни крипто борси.

07.09.2024 11:00 2мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.