НАЧАЛО Финтех

Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

18.09.2022 7:45 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Верига супермаркети в Украйна ще използва Binance за крипто плащания

В петък Binance обяви, че са остановили партньорски отношения с украинската верига супермаркети VARUS, като заяви, че ще даде възможност за плащания с криптовалута при покупки на хранителни стоки чрез своя портфейл Binance Pay.

Магазинът за хранителни стоки е една от най-големите компании в Украйна с над 111 магазина в 28 града в цялата страна. Компанията заяви, че това партньорство ще позволи на клиентите ѝ да получат достъп до незабавни плащания в криптовалута и бърза доставка в 9 града в Украйна, а именно: Киев, Днепър, Камянске, Криви Рих, Запорожие, Бровари, Никопол, Вишород и Павлоград.

Компаниите обявиха и “промоционален награден фонд”, при който клиентите, които поръчат нещо от програмата VARUS Delivery на стойност над 500 UAH и платят с Binance Pay, ще бъдат възнаградени със 100 UAH.

Преди месец украинската компания за POS и криптоплащания, наречена Whitepay, пусна нова програма, която позволява на украинците да купуват електроника и други продукти с криптовалута.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Поръчай карта Binance за шанс да спечелиш 5BNB


При участието си в тазгодишната среща на върха Kyiv Tech Summit, която се проведе на 6-9 септември в Украйна, основателят на Ethereum Виталик сподели, че:

Украйна може да се превърне в следващия център на Web3.

Той добави:

Една страна може да се превърне в Web3 хъб, ако нейните граждани се интересуват активно от тази технология и решат да дадат съществен принос за нейното развитие”, добави Бутерин. “Украйна има както възможностите, така и решимостта да го направи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Тежък срив на йената срещу долара – Биткойн ли е решението за проблемите на Япония?

Глобалният икономически пейзаж представя тревожни показатели, тъй като японската йена наскоро падна до най-ниското си ниво спрямо щатския долар от 34 години насам.

27.04.2024 20:00 2 мин. четене

БРИКС насочва погледа си към Европа

Алиансът БРИКС разширява фокуса си към Европа, а балканската държава Сърбия се очертава като потенциален член.

27.04.2024 19:00 2 мин. четене

Русия обмислят промени в законите за копаенето на криптовалути

Предложеният в Държавната дума на Русия законопроект за добива на криптовалути отразява нарастващата тенденция в световен мащаб за регулиране на крипто сферата.

27.04.2024 17:00 2 мин. четене

БРИКС: Китай са разпродали $74 милиарда в американски ценни книжа за една година

Значителното намаление на притежаваните от Китай американски държавни ценни книжа през последната година, възлизащо на повече от $74 милиарда, отразява значима промяна в глобалната икономическа динамика.

27.04.2024 16:00 2 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.