Home

Ким Кардашиян стартира фирма за частни капиталови инвестиции

08.09.2022 11:52 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ким Кардашиян стартира фирма за частни капиталови инвестиции

Телевизионната звезда и предприемач Ким Кардашян, и бившият партньор в Carlyle Group Inc Джей Самънс стартират нова компания за частни капиталови инвестиции.

Тя ще се фокусира върху инвестирането в потребителски и медийни бизнеси, според съвместно изявление.

Новата фирма на Ким Кардашян, наречена SKKY Partners, ще инвестира в сектори, включващи потребителски продукти, луксозни стоки, дигитална търговия и медии, хотелиерство и ресторантьорство и планира да прави както контролни, така и миноритарни инвестиции.

Кардашян и Самънс ще бъдат съоснователи и управляващи партньори, като Самънс ще ръководи ежедневните операции на фирмата.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Чарлз Хоскинсън отправи язвителни критики към Етериум Класик


Ким Кардашян постигна успех в последните си бизнес начинания като марката за оформящо облекло Skims и марката за грим KKW благодарение на популярността им сред младите купувачи и огромния брой последователи на телевизионната личност в социалните медии. През януари Skims беше оценена на $3.2 милиарда.

Нов тренд сред известните личности

Стартирането на фирмата за дялово инвестиране от страна на Кардашиян също така подчертава по-широката промяна сред известните холивудски знаменитости. Личности като Леонардо ди Каприо, Аштън Къчър и Гуинет Полтроу се превръщат в активни инвеститори в сферата на дяловото инвестиране и рисковия капитал.

През март тенис звездата Серена Уилямс набра $111 милиона за новата си фирма за рисков капитал в ранен етап на развитие Serena Ventures. Фирмата е инвестирала в повече от 50 компании с обща пазарна стойност $14 милиарда, включително в платформата за онлайн обучение MasterClass и технологичната компания Propel.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Чарлз Хоскинсън критикува Тръмп и Харис по отношение на крипто политиките

Чарлз Хоскинсън, съосновател на Cardano и Етериум, изрази загриженост относно крипто политиките на бившия президент Доналд Тръмп и вицепрезидента Камала Харис.

21.09.2024 15:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Franklin Templeton и Citi се насочват към блокчейна на Solana

Световните финансови лидери Franklin Templeton и Citigroup разкриха плановете си да използват блокчейна Solana в предстоящите си предложения за финансови услуги.

21.09.2024 13:15 1мин. четене Kosta Gushterov

CBDC: Банката на Канада спира разработката и насочва фокуса към платежните системи

Банката на Канада обяви, че прекратява усилията си по отношение на дигиталната валута на дребно на централната банка (CBDC), както се посочва в актуализация на нейния уебсайт.

21.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

IPO за Circle и преход към Уолстрийт през 2025 г.

Според главния изпълнителен директор Джереми Алер Circle се подготвя за първичното си публично предлагане (IPO) и ще премести централата си на Уолстрийт през 2025 г.

21.09.2024 9:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.