Home

Делото на SEC срещу Ripple наближава края си, твърди Джеръми Хоган

25.05.2022 11:18 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Делото на SEC срещу Ripple наближава края си, твърди Джеръми Хоган

Крипто юридическият експерт Джеръми Хоган смята, че делото на Ripple срещу Комисията за ценни книжа и борси на САЩ (SEC) най-накрая навлиза във финални етапи.

Хоган отговаря на новините, че адвокатът и поддръжник на XRP Джон Дийтън наскоро подаде писмо с искане да представлява 67,000 притежатели на XRP.


Този ход е пряк отговор на SEC, който иска да привлече експерт, който да свидетелства за това какво са мислили притежателите на XRP, когато са закупили крипто актива.


Хоган каза, че този ход би могъл “да направи разликата в случая“.


“Съдията предостави на притежателите на XRP статут на amicus, но те все пак трябва да отправят искане до съдията, преди да направят каквото и да било, и тук, в това искане, Дийтън иска разрешението на съда, за да подаде amicus brief в оспорване на Даубер, свързано с експертното мнение на г-н Дуди.

Нека разгледаме първа страница… ‘Amici с уважение моли за разрешение да подаде заявление на Amicus относно становищата на експерта на ищеца, Патрик Б. Дуди.

Притесненията на Даубер, свързани с мненията на г-н Дуди, представляват точния характер на трудните въпроси, предвидени от съда, когато е предоставил статут на amicus…
‘Адвокатът на amici наскоро научи за доклада на г-н Дуди относно поведението на отделни притежатели на XRP, като например amici.’ “

ПРОЧЕТИ ОЩЕ: Крипто зимата тепърва започва

Хоган отбеляза, че SEC иска “експертен” свидетел, който да даде показания за това какво са си мислили притежателите на XRP, когато са купили крипто актива.


“Дийтън представлява 67,000 действителни притежатели на XRP и иска да представи какво всъщност са мислели. Така че, разбира се, SEC се противопоставя.

Дийтън иска да подаде кратко предложение за “Даубер”, свързано с експерт, нает от SEC, за да обсъди мотивите на купувачите на XRP. Това означава, че Ripple се опитва да удари свидетеля изцяло, защото неговото мнение няма ‘разумна научна основа’.”


Хоган каза, че единствената му грижа за предложението е времето.

“Това е така, защото все още няма подадени реални искания за нанасяне на удар на експертните лица. Те не са на ред до 30-ти август. Но адвокатът Дийтън наистина трябваше да се опита да подаде това искане сега, защото ако изчака до 31-ви август, ще му остане само месец и половина, за да подаде искането си, да получи разрешение от съда, да изготви и подаде декларацията си…”

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Стабилните монети и криптовалутите застрашават фиатните пари в Източна Азия

Стабилните монети и криптовалутите започват да изместват фиатните валути в няколко държави от Източна Азия, което демонстрира нарастващото им значение в развиващите се пазари.

23.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

БРИКС: Русия настоява за по-голяма роля на съюза в световната енергетика

В понеделник, 23 септември, Владимир Путин се застъпи за разширяване на ролята на групата БРИКС на световните енергийни пазари, тъй като Русия се стреми да противодейства на западното господство.

23.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Крипто фондовете за рисков капитал нарастват с $2.2 милиарда

Тази година крипто инвеститорите в рисков капитал са набрали над $2.2 милиарда, като наскоро бяха осигурени над $500 милиона.

23.09.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Hemi се опитва да обедини Биткойн и Етериум с “тунели” между веригите

На фона на неотдавнашните крипто хакове, разкриващи уязвимости в крос-верижните мостове, общността проучва по-безопасни алтернативи за оперативна съвместимост.

23.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.