НАЧАЛО Други

Вълкът от Уол Стрийт навлиза в NFT пространството

26.10.2021 15:02 1 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Вълкът от Уол Стрийт навлиза в NFT пространството

Джордан Белфорт, известен като "Вълкът от Уолстрийт", влезе в NFT пространството след покупката му на CryptoPunk за $423,000.

Бившият борсов брокер и предприемач разкри покупката на “Cryptopunk #6033” за 102.49 ETH на своите 600,000 последователи, които след това посрещнаха Белфорт с отворени обятия в процъфтяващото пространство на NFT.

Подобаващо Белфорт промени снимката на профила си в Twitter с тази на пънка и също каза “wgmi” в своя туит – жаргонен термин, често използван в крипто Twitter, което означава “Ще успеем“.

Интересът на Белфорт към NFT пространството изглежда започна през октомври след поредица от туитове, очертаващи интереса му към NFT и потенциално сътрудничество с NFT проекти, базирани на Solana и Етериум.

Оттогава Белфорт засили участието си в NFT пространството и се ангажира да стартира свой собствен NFT проект – колекция от произведения на изкуството, която според Белфорт е вдъхновена от филма ‘Вълкът от Уолстрийт‘ и неговия живот.

Белфорт по-рано заяви, че притежава криптовалути като Биткойн (BTC) – като възнамерява да държи до поне $100,000.


ПРОЧЕТИ ОЩЕ
Инвеститори наливат $7 милиона в невиждани досега NFT

Неговото влизане в NFT пространството идва в момент, когато повечето проекти са претърпели спад поради преследването на Етериум (ETH) на нови рекордни цени.

Въпреки това отдръпване в пространството, CryptoPunks и други големи проекти като Bored Ape Yacht Club (BAYC) се възстановиха добре.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

БРИКС: Китайските износители бягат от собствената си валута, а не от долара

Китай е изправен пред предизвикателства, тъй като валутата му – китайският юан – се бори да не изостава от засилващия се щатски долар.

01.05.2024 8:00 2 мин. четене

Инфлацията е сериозна заплаха и хората я подценяват значително – Питър Шиф

На фона на нарастващите опасения относно инфлацията, американският икономист Питър Шиф критикува онези, които омаловажават нейното значение, като твърди, че дори тези, които я признават, не успяват да разберат пълното й въздействие.

01.05.2024 6:30 1 мин. четене

Съдът одобри споразумението за $450 милиона между FTX и Voyager Digital

Съдия, одобряващ длъжници, представляващи несъществуващата борса за криптовалути FTX, финализира значително споразумение на стойност $450 милиона с Voyager Digital, друга фалирала фирма.

01.05.2024 5:00 1 мин. четене

Ръст на интересът към криптовалутите като хедж срещу фиатните валути в Канада

KPMG, голяма счетоводна фирма, подчертава нарастваща тенденция сред инвеститорите, обръщащи се към криптовалути като защита срещу девалвацията на фиатните валути от централните банки.

01.05.2024 4:00 1 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.