Home

Кати Ууд от ARK затвърждава амбициозната си прогноза за Биткойн

14.10.2021 17:00 2мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кати Ууд от ARK затвърждава амбициозната си прогноза за Биткойн

Кати Ууд на Ark Invest затвърди прогнозата си за цена от $500,000 за Биткойн на Австралийската инвестиционна конференция на CFA Societies.

Ууд, която бе определена за суперзвезда в света на инвестициите заради дръзките си залози на Tesla, повтори, че прогнозата ще се сбъдне, ако институционалните инвеститори по целия свят инвестират 5% от средствата си в най-голямата криптовалута.

Това е само един от случаите на употреба, очертани от Ууд. Тя сравнява институционалното приемане на Биткойн с недвижимите имоти и развиващите се пазари:

Виждала съм два периода в моя инвестиционен живот, когато това, което изглеждаше като нови класове активи, се преместваше в институционални портфолиа. Недвижими имоти през 70 -те и 80-те години и развиващите се пазари.

Както се съобщава, отделът за дигитални валути на Fidelity публикува доклад през октомври миналата година, в който се посочва, че трилиони долари биха могли да се вливат в Биткойн, ако следва пътя на институционалните портфолиа на развиващите се пазари.

ПРОЧЕТИ ОЩЕКакво индикира предлагането на Биткойн? – Николас Мертен

Ууд отбеляза, че нейната фирма не е взела предвид бъдещо корпоративно приемане. Други корпорации като Tesla и Square, които добавят още Биткойн (BTC) към своите баланси биха тласнали флагманската криптовалута нагоре.

По-рано днес Биткойн достигна многомесечен връх от $58,550, преди да се отдръпне.

На 13-ти октомври Ark Invest подаде молба за стартиране на базиран на фючърси борсово търгуван фонд (ETF) за Биткойн, като 21Shares е посочен като негов под-съветник. Това се случва след като през юни фирмата подаде заявление за физически подкрепен Биткойн ETF.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн: Анализатор прогнозира до 20% спад на цената

Крипто експерт преразгледа прогнозата си в отговор на неотдавнашния спад на Биткойн и слабото развитие на по-широкия пазар.

03.10.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Franklin Templeton подава документи за нов индексен ETF за Биткойн и Етериум

Franklin Templeton Investments, мениджър на активи за трилиони долари, предложи на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) индексен борсово търгуван фонд за Биткойн и Етериум.

03.10.2024 16:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Китовете държат Биткойн над $60,000 на фона на геополитическото напрежение

Водещата криптовалута продължава да се задържа над $60,000 въпреки нарастващото геополитическо напрежение, докато Етериум (ETH) спадна с 4% до $2,350.

03.10.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн ETF регистрираха значителен отлив, за разлика от Етериум

На 2 октомври Биткойн ETF-ите отбелязаха нетен отлив от $52.9 милиона, отразявайки смесените пазарни настроения.

03.10.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.